vrijdag, augustus 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Falkensteiner: thuis in gastvrijheid
Falkensteiner: thuis in gastvrijheid

Falkensteiner: thuis in gastvrijheid

  • Europa
  • Falkensteiner: thuis in gastvrijheid. Het permanente vakantiegevoel binnen bereik. Sinds deze maand is internationaal toerismespecialist Falkensteiner ook actief in Nederland. Hierdoor komen de unieke Falkensteiner appartementen – met het bekende Premium-concept – ook binnen bereik van Nederlanders die een vast verblijf willen in Oostenrijk of Midden-Europa.
  • Edelweiss Residences
  • Falkensteiner
  • www.falkensteiner.com
  • kimberly@busken.nl
  • Voor de redactie Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Kimberly van den Berg Burgemeester Stramanweg 63 Ouderkerk aan de Amstel Telefoon: 020 316 24 00 www.falkensteiner.com kimberly@busken.nl Persbericht Wenen, 3 december 2013 Het permanente vakantiegevoel binnen bereik Sinds deze maand is internationaal toerismespecialist Falkensteiner ook actief in Nederland. Hierdoor komen de unieke Falkensteiner appartementen – met het bekende Premium-concept – ook binnen bereik van Nederlanders die een vast verblijf willen in Oostenrijk of Midden-Europa.
  • Persbericht Falkensteiner - thuis in gastvrijheid

Premium Living appartementen

De uitbreiding van Falkensteiner naar ons land betekent dat nu ook Nederlanders toegang hebben tot Falkensteiners Premium Living. Dat zijn luxe appartementen en residenties op toplocaties in Midden-Europa. Kopers van een appartement verschaffen zich niet alleen een tweede ‘thuis’ in een unieke omgeving, ze genieten ook van het comfort en de services van een luxe hotel. Bij Premium Living gaat het om de hoogste woonkwaliteit, de beste lifestyle en maximaal comfort. Door het recht van leaseback kunnen eigenaren hun appartement verhuren om zo een prettige winst te behalen. Daarbij kunnen ze profiteren van de expertise en het internationale verkoopnetwerk van Falkensteiner.

Op dit moment heeft Falkensteiner twee unieke projecten voor particulieren die op zoek zijn naar een tweede thuis op een toplocatie: de Senia Residences aan de Adriatische kust in Kroatië en de edel:weiss Residences in het Alpenlandschap van Oostenrijk.

edel:weiss Residences

De edel:weiss Residences vormen een architectonisch hoogtepunt in het betoverende berggebied Katschberg. Dit topdesign resort bestaat uit twee losstaande gebouwen die natuurlijk in hun omgeving opgaan. Ieder van de 64 appartementen biedt een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Alpen. Kopers kunnen kiezen uit twee interieurs: modern/stijlvol of klassiek/traditioneel. Uiteraard zijn ook deze appartementen uitgerust met de eersteklas services van Premium Living.

Senia Residences

Wie op zoek is naar een paradijselijk verblijf aan de Adriatische kust, wordt direct verliefd op de Senia Residences vlakbij Zadar. De 187 luxe appartementen zijn verkrijgbaar in vier varianten, allen met uitzicht op de Middellandse Zee en met ruime balkons en terrassen. En conform de Falkensteiner gastvrijheidformule: alle appartementen zijn inclusief de Premium Living-services. Falkensteiner is thuis in gastvrijheid en biedt een gastvrij thuis.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group

De Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG (FMTG AG) is een prominente aanbieder en ontwikkelaar van toeristische producten en diensten in hartje Europa. Zij bestaat momenteel uit 30 vier en vijf sterren Hotels & Residenties, FMTG-Development, en toerisme consultancy Michaeler & Partner.

50 jaar Falkensteiner

Falkensteiner begon ruim 50 jaar geleden met een piepklein pittoresk hotel in Zuid-Tirol. Gedreven door gezonde ondernemerszin en gefocust op de kernwaarden ‘familie, traditie en gastvrijheid’ ontwikkelden de Falkensteiners een succesvolle hotel- en residentieketen met ruim 1.750 medewerkers. Het familiebedrijf telt nu drie divisies: FMTG Services (hotelmanagement), FMTG Development (ontwikkeling van toerismevastgoed) en Michaeler & Partner (expertisecentrum voor investeerders in de toerismesector).

Over vandenbusken

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top