donderdag, juli 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Family office van Peter Goedvolk verwerft aandelen First Dutch
Family office van Peter Goedvolk verwerft aandelen First Dutch

Family office van Peter Goedvolk verwerft aandelen First Dutch

  • Nederland
  • ROTTERDAM, 3 december 2014 – De Rotterdamse ondernemer Peter Goedvolk heeft alle aandelen verworven van financieel-strategisch adviesbureau First Dutch. Met de ervaring van Goedvolk en de expertise van First Dutch wordt vorm gegeven aan de totstandkoming van een nieuwe investeringsmaatschappij. Deze zal bestaan naast COUNT, het nieuwe bedrijf voor commodity trading and logistics. (www.countcompanies.com)
  • MissPublicity
  • http://www.misspublicity.nl
  • mail@misspublicity.nl

First Dutch is vijftien jaar geleden opgericht door dr. Michel van Bremen als uitdagend alternatief voor de gevestigde orde in financieel strategische adviesbureaus. Van Bremen: “Wij hebben de ervaring en het track record dat ons in staat stelt om de behoeften van onze klanten te begrijpen over een brede range van business sectoren. Verder geven we niet alleen het best mogelijke advies, maar zijn ook in staat te adviseren in implementatie processen.”

Voor Goedvolk past de acquisitie in zijn lange termijn plannen. “Enerzijds ontwikkelen wij een premium brand in commodity trading and logistics waar ik zelf leiding aan geef. Anderzijds willen we met First Dutch als investeringsmaatschappij de beste partner in zijn soort zijn. Bovendien willen wij de corporate finance en adviespraktijk verder uitbouwen.

De leiding is dan ook in handen van de top in deze categorie. Ik kan me met het First Dutch team geen betere professionals wensen.”

Voor meer informatie: www.firstdutch.com of bel +31 20 5226370 (Michel van Bremen)

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top