donderdag, mei 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Sport & Ontspanning / Fancy Fair De Keerkring Schagen 18 mei 2018
Fancy Fair De Keerkring Schagen 18 mei 2018

Fancy Fair De Keerkring Schagen 18 mei 2018

  • Nederland
  • De Keerkring in Schagen organiseert op 18 mei 2018 een Fancy Fair met de bedoeling om de opbrengt ten goede te laten komen aan de verbetering van het schoolplan en aan de stichting schoolhulp Togo.
  • afbeelding Fancy Fair
  • Openbare Jenaplan School De Keerkring
  • www.keerking-schagen.nl
  • h.dingerdis@stichtingsurplus.nl
  • Fancy Fair18 mei 2018 persbericht

Persbericht:Fancy Fair The Tropic

Ons feest der feesten staat weer voor de deur. Op vrijdag 18 mei vieren we weer met en voor elkaar tijdens de Fancy Fair de afsluiting van het thema Kunst waar de kinderen de afgelopen maanden zo hard aan gewerkt hebben.

Met de hulp van de ouders wordt er een fantastisch feest van gemaakt.

Iedereen is van harte welkom!

Wat is er dit jaar te doen?

Net als voorgaande jaren is er ook nu weer van alles te doen en te beleven in en om school.

In de stamgroepen hebben de kinderen op eigen wijze vormgegeven aan het thema. Er zijn leuke spelletjes te doen en prachtige kunstwerken te bewonderen.

Buiten op het (voetbal)plein kunnen de kinderen (maar ook zeker de ouders!) het tegen elkaar opnemen op een grote stormbaan! Wie komt er in de kortst mogelijke tijd aan de andere kant?

Moe en hongerig van alle indrukken? Dan is het tijd voor een Friet-uurtje. Naast de ingang van school staat Michiel met zijn eigen patatkraam om ons te voorzien in heerlijke patat en broodjes frikadel. Als toetje is er ook dit jaar weer lekker schepijs voor de liefhebbers.

Liever iets anders? Bij de kuil is het restaurant waar weer lekkere luxebroodjes geserveerd worden en de fantastische bakkunsten van de ouders geproefd kunnen worden bij de taarten en cake bar.

In de speelzaal is het kinderrestaurant waar weer andere lekkernijen te vinden zullen zijn. Hier kun je ook geschminkt worden of een mooie foto van jezelf laten maken bij onze professionele fotograaf.

Je kunt op bijgevoegde plattegrond alvast kijken wat waar te vinden is.

De goede doelen:

Er is dit jaar besloten om de uiteindelijke opbrengst 50/50 te verdelen.

50% zal ten goede komen aan onze school, voor de verbetering/verfraaiing van het schoolplein. De andere 50% willen wij graag doneren aan Stichting Schoolhulp TOGO en we zijn dan ook bij dat een delegatie van deze stichting op de fancy fair aanwezig wil zijn om hier meer over te komen vertellen.

Praktische informatie:

Op 18 Mei om 17:00 gaan de deuren van de school open en om 20:00 is het weer ten einde.

Er zijn niet oneindig veel parkeerplekken en daarom willen wij jullie vragen zoveel mogelijk op de fiets te komen in dien mogelijk.

Heel veel plezier op de Fancy Fair!!!!!

Over De Keerkring

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top