woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Feestelijke afvaart eerste Rijncruise vanuit haven Lemmer
Feestelijke afvaart eerste Rijncruise vanuit haven Lemmer

Feestelijke afvaart eerste Rijncruise vanuit haven Lemmer

  • Nederland
  • Donderdag zet cruiseschip MS Serenade 1 koers naar de Rijn Wie donderdag in Lemmer is, kan de reizigers van de allereerste Rijncruise vanuit Noord-Nederland uitzwaaien. Waar liefhebbers van Rijncruises eerder af moesten reizen naar Arnhem of een Duitse haven aan de Rijn, kunnen zij nu inschepen in Lemmer.
  • MS-Serenade-1--Small
  • Boekingen.nl
  • www.boekingen.nl
  • info@boekingen.nl

Speciaal voor riviercruiseliefhebbers uit de noordelijke provincies vertrekt aanstaande donderdag om 17.30 uur de allereerste Rijncruise met start en einde in de Friese haven Lemmer. Vanuit Lemmer vaart de MS Serenade 1 naar Arnhem, Keulen, Koblenz, Boppard, Mainz, Rüdesheim en Düsseldorf, om een week later weer te eindigen in Lemmer. Er is voor de reizigers tevens een eigen pendelservice opgezet met diverse opstappunten in Groningen en Friesland. De Rijncruise vanuit Lemmer is een uniek initiatief van reiswebsite Boekingen.nl en riviercruiserederij Select Voyages.

Ongeveer 100 reizigers worden vanaf 15u feestelijk welkom geheten voor het inschepen met een welkomstdrankje en muziek. Om 17.30 uur vertrekt het schip uit de haven. Belangstellenden, vrienden en familie zijn van harte uitgenodigd om het schip en haar reizigers uit te zwaaien.

Over Boekingen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top