maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Feestelijke heropening winkelcentrum De Clomp in Zeist
Feestelijke heropening winkelcentrum De Clomp in Zeist

Feestelijke heropening winkelcentrum De Clomp in Zeist

  • Nederland
  • Na maanden van opbouw- en herstelwerkzaamheden is het tijd voor een feestelijk evenement in Winkelcentrum De Clomp in Zeist!
  • De-Clomp-Events2movE
  • Events2movE
  • www.events2move.nl
  • info@events2move.nl
  • Na maanden van opbouw- en herstelwerkzaamheden is het tijd voor een feestelijk evenement in Winkelcentrum De Clomp in Zeist! De herstelwerkzaamheden aan de winkelpanden zijn klaar. De winkelpassage is weer toegankelijk en alle winkels zijn opgeleverd. De meeste winkeliers hebben hun winkels weer ingericht en de winkel geopend. Op zaterdag 8 november 2014 vinden in Winkelcentrum De Clomp Zeist, tussen 11:00 en 15:00 uur, allerlei feestelijkheden plaats.

De herstelwerkzaamheden aan de winkelpanden zijn klaar. De winkelpassage is weer toegankelijk en alle winkels zijn opgeleverd. De meeste winkeliers hebben hun winkels weer ingericht en de winkel geopend. Op zaterdag 8 november 2014 vinden in Winkelcentrum De Clomp Zeist, tussen 11:00 en 15:00 uur, allerlei feestelijkheden plaats.

Een evenement voor inwoners van Zeist, maar natuurlijk ook van buitenaf zijn bezoekers van harte welkom. Tussen 11:00 en 15:00 uur wordt Winkelcentrum De Clomp omgetoverd tot een evenemententerrein vol muziek, dans en activiteiten voor de kinderen. Een mooi evenement voor jong en oud!

Zo zal er een sambaband door de wijk trekken, een muzikaal vermakelijke act, welke na terugkomst met zijn opzwepende muziek een gegarandeerd feest weet te maken in Winkelcentrum de Clomp. Daarnaast zal het winkelend publiek verrast worden met optredens van straatmuzikanten en danseressen. Ook is er natuurlijk aan de kinderen gedacht. Zo staan er springkussens, wordt er geschminkt en kunnen de kinderen zich als een echte acrobaat in het circus wanen op het pistekleed!

Vermakelijk voor ouders en kinderen. Wij heten u van harte welkom op zaterdag 8 november in Winkelcentrum De Clomp in Zeist!

Winkelcentrum De Clomp Zeist

Zaterdag 8 november 2014

11:00 – 15:00 uur

www.events2move.nl

Over Events2movE

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top