woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Fietsenwinkel Tweewieler de Gadering al weer 8 jaar een begrip in Hoogvliet
Fietsenwinkel Tweewieler de Gadering al weer 8 jaar een begrip in Hoogvliet

Fietsenwinkel Tweewieler de Gadering al weer 8 jaar een begrip in Hoogvliet

  • Nederland
  • Fietsenwinkel Tweewieler de Gadering al weer 8 jaar een begrip in Hoogvliet. Het is alweer meer dan 8 jaar geleden dat de eerste stappen zijn gezet door ASVZ om een sterk gewaardeerde fietsenwinkel neer te zetten waar zowel bezoeker als medewerker vol fietsplezier terecht kan.
  • Advertentie Weekblad Hoogvliet en Schakel pdf
  • ASVZ Tweewieler de Gaderiong
  • http://www.tweewielerdegadering.com/415942610
  • fietsenwerkplaats@asvz.nl

ASVZ is een organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking.

Ruim 4.000 medewerkers en 900 vrijwilligers zetten zich in voor zo’n 4.000 cliënten. ASVZ focust zich op: de zorg, begeleiding en ondersteuning op een zeer veelzijdige wijze en inspelend op persoonlijke behoefte van cliënten door in antwoorden te voorzien van zeer diverse hulpvragen.

ASVZ beschikt over tientallen locaties in Midden- en Zuid Holland en Brabant en over een diversiteit aan woonvormen.

Trots op de Gadering!

Doel van ASVZ was een fietsenwinkel oprichten waar mensen met een lichte verstandelijke beperking gepassioneerd werken.

Sinds 2008 is deze winkel gestart aan de Klompenmakerstraat 69 in Hoogvliet. Werkzaam in deze fietsenwinkel zijn zeven cliënten en twee begeleiders. Tweewieler de Gadering biedt een werk- en leertraject waar de cliënten het vak gericht op fietsenreparatie leren en vol enthousiasme uitdragen. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Zeer trots daarom ook op de erkenning als beste bedrijf van de afgelopen jaren.

Afgelopen 6 jaar en de uitroeping tot beste bedrijf heeft bewezen dat iedere klant zich aangetrokken voelt om de weg naar De Gadering te vinden waar zowel begeleiders als klanten oprecht genieten van het feit dat deze doelgroep werkzaam kan zijn binnen het bedrijf en daardoor deelneemt aan de samenleving. (MVO – Maatschappelijk verantwoord ondernemen). Het betrekken van de cliënten is een zeer belangrijk punt, samen met klanten werken aan ieders behoefte binnen een gepassioneerde werkomgeving.

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen tot stand gebracht bij Tweewieler De Gadering, zo hebben zij nu alweer 6 jaar geleden het eigen merk TDG stads-, oma-, cargo- en bedrijfsfietsen met succes uitgebracht.  Nu 2016 kunt u alweer de nieuwe modellen TDG komen bewonderen in onze showroom.

TDG is dealer van Puch, Pointer, Aldo, Merida en TDG fietsen. Ook voor diverse onderdelen en accessoires kunt u bij TDG terecht. Tevens kunt u terecht voor o.a. garantie- afhandeling, snelle servicebeurten, ook uw verzekeringswerk en/of schadeherstel wordt snel en correct afgehandeld.  Ook kunt u gebruik maken van onze haal en breng service binnen de regio Hoogvliet, deze dienst is gratis en op afspraak te plannen.

Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

Voor meer info:

Tweewieler de Gadering
Klompenmakerstraat 69

3194 DD Hoogvliet
Nederland
E: mail: fietsenwerkplaats@asvz.nl

T: +31 (0)10 2950751
F: +31 (0)10 2950752

Open van maandag t/m vrijdag van 09.00- 16.00 uur

Over joopvangils

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top