donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Fietstour-expert Baja Bikes de nummer 1 in Steden & Cultuur
Fietstour-expert Baja Bikes de nummer 1 in Steden & Cultuur

Fietstour-expert Baja Bikes de nummer 1 in Steden & Cultuur

  • Nederland
  • Vakantiebeurs-vakjury kiest voor specialist in "Fietsen in Wereldsteden"
  • Baja Bikes wint Vakantiebeurs Award 2015
  • Baja Bikes
  • http://www.bajabikes.eu
  • info@bajabikes.eu

De Vakantiebeurs Award 2015 in de categorie ‘Steden en Cultuur’ gaat naar fietstour-specialist Baja Bikes. De vakjury kende de prijs toe op basis van originaliteit, innovativiteit, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten duurzaamheid. De uitreiking vond plaats tijdens de Vakantiebeurs Vakdag in de Utrechtse Jaarbeurs.

Het Nederlandse online reis-bedrijf Baja Bikes biedt al sinds 2005 fietstours met gids in de Nederlandse taal aan. Gestart in Barcelona en via Spaanse steden als Valencia, Madrid en Sevilla uitgerold over de hele wereld. Topbestemmingen als Londen, Parijs, Rome, Berlijn en New York City lagen voor de hand, maar ook in verrassende steden als Shanghai, Rio de Janeiro en sinds kort Bordeaux kun je met een Nederlandse gids in een paar uur de stad verkennen.

Scoren op klanttevredenheid

Uit het juryrapport: “Deze organisatie biedt fietstours met locals die Nederlands spreken in ruim 40 steden. Variërend van wereldsteden tot kleinere stedentripbestemmingen. Het is het enige bedrijf dat zich specialiseert in Nederlandstalige fietstours. Zij berekenen geen boekings- of annuleringskosten en scoren hoog op klanttevredenheid.” Leden van de jury waren: Ad Schalekamp (Directeur NBTC- NIPO), Stephan Bosman (CEO Zoover), Isabel Mosk (Strategist & Director Think!) en Sander Beunk (Campagne Manager Leisure & Retail Jaarbeurs).

Origineel, Nederlandstalig, sportief en duurzaam

Naar verwachting zal marktleider Baja Bikes in 2015 de grens van 100.000 tourdeelnemers per jaar passeren. De consument weet de weg al jaren goed te vinden. “Tegenwoordig is alles zo transparant,” stelt oprichter Eric Castien (40). “Via reviewsites is het direct duidelijk hoe een klant de tour heeft ervaren. De goede prijs-kwaliteit-verhouding, het originele karakter en inderdaad het sportieve en duurzame dat onze aanpak succesvol maakt, komt in die beoordelingen vrijwel altijd naar voren. Het is heel leuk dat de Vakjury ons nu om dezelfde redenen deze Award uitreikt.”

Als een keurmerk

Volgens mede-eigenaar Rigtmar Brandenburg (33) is de Vakjury-prijs een enorme opsteker en tegelijkertijd een kwaliteitsstempel. “In ons niche-segment is het van groot belang om de kwaliteit die wij nastreven op alle fronten ook uit te drukken in iets dat reisorganisaties herkennen als betrouwbaar. Dat maakt voor hen de keuze voor leverancier eenvoudig en overzichtelijk. Deze Vakantiebeurs Award kun je wat dat betreft als een soort keurmerk beschouwen. Het is een bevestiging van de route die wij als bedrijf hebben gekozen.”

Zie ook www.bajabikes.eu

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top