woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Figi Ladies Night Mannenharten 2
Figi Ladies Night Mannenharten 2

Figi Ladies Night Mannenharten 2

  • Nederland
  • Het populaire complete avondje uit voor ‘ladies’ staat deze keer in het teken van de voorpremière van de film ‘Mannenharten 2’.
  • Mannenharten 2
  • Hotel Theater Figi
  • www.figi.nl
  • communicatie@figi.nl

Het populaire complete avondje uit voor ‘ladies’ staat deze keer in het teken van de voorpremière van de film ‘Mannenharten 2’.

 

Geniet van een driegangen diner, de film ‘Mannenharten 2’ en bezoek de Ladies Fair met gezellige kraampjes. Ook is er weer een loterij met leuke prijzen en meer…!

 

Woensdag 9 december 2015

Om 18.00 uur in Theater Figi!

 

Over de film:

Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan.

Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels (Fabian Jansen), die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Met o.a. Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger, Katja Herbers en Hadewych Minis. Bekijk de trailer >>

De film wordt geregisseerd door Mark de Cloe die ook de eerste Mannenharten film voor zijn rekening nam. In het vervolg op de eerste succesfilm zit, zoals gewoonlijk bij De Cloe, weer volop liefde en verliefdheid. Geen Nederlandse regisseur is hier zo mee bezig als hij. In een interview aan defilmkrant.nl legt hij het uit: “Ik laat het plezier ervan zien en hopelijk bied ik het publiek hoop of een nieuwe invalshoek. Ik zou niet zo snel iets zwarts of cynisch maken, alhoewel de liefde vreselijk kan zijn’.

 

Programma 9 december:

18.00-20.00u     Diner Figi Ladies Night

19.30-21.00u     Bezoek aan de Figi Ladies Fair

21.00-23.30u     Figi Ladies Night film: ‘Mannenharten 2’

22.00-22.30u     Pauze

22.30-23.30u     Vervolg film

 

Datum: 9 december 2015
Aanvang: 18.00 uur
Tickets: € 49,50
Plaats: Theater Figi
Ticketverkoop: Online via figi.nl of aan de theaterkassa

Over Figi Zeist

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top