dinsdag, augustus 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Financiële detachering
Financiële detachering

Financiële detachering

  • Nederland
  • Bent u een werkgever? Op zoek naar een financiële professional? Dan bent u bij Adjectiv aan het juiste adres. Wij begrijpen wat u zoek. Adjectiv is een detacheringsbureau gespecialiseerd in financieel en IT personeel. Voor financiële detachering kunt u bij ons uitstekend terecht.
  • Adjectiv
  • http://www.adjectiv.nl
  • adjectiv.finance@gmail.com

Bent u een werkgever? Op zoek naar een financiële professional? Dan bent u bij Adjectiv aan het juiste adres. Wij begrijpen wat u zoek. Adjectiv is een detacheringsbureau gespecialiseerd in financieel en IT personeel. Voor financiële detachering kunt u bij ons uitstekend terecht.

Heeft u snel iemand nodig die de werkzaamheden kan overnemen. Adjectiv zorgt ervoor dat uw organisatie niet achterloopt, maar juist een sprong voorruit neemt. Wij gaan zorgvuldig te werk en zoeken een geschikte match. Dit is onze core business en hier zijn wij dus in gespecialiseerd. Adjectiv is detachering. De beste mensen op de beste plek. Daar gaan wij voor.

Dat vergt flexibiliteit en een groot netwerk. Hieraan bouwt Adjectiv dagelijks. Het juiste talent op de juiste plek. Wat is detachering?

Detacheren is het inlenen van werknemers voor een tijdelijke opdracht met specialistische aard, van een externe partij.

Waarom detacheren via Adjectiv?

  • Snelle beschikbaarheid talenten. 
  • Onze talenten beschikken over gedegen kennis.
  • Geen werkgeversrisico’s.
  • Geen werkgevers & wachtgeld verplichtingen.
  • Beperking HRM werkzaamheden.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via het volgende telefoonnummer. Ook kunt u ons bezoeken  te Lelystad.

Missie en visie

Adjectiv staat organisaties ter zijde die hun concurrentiepositie en/of dienstverlening willen verbeteren, waarbij wij zijn gericht op arbeidsbemiddeling rondom Finance, ICT en management-ondersteunende banen. Steeds meer bedrijven ervaren dat flexibel personeel een kostenefficiënte oplossing kan zijn. Immers wanneer de markt aantrekt heb je de meeste mensen nodig. Wanneer de markt weer inzakt heb je minder mensen nodig. Hierin kan de invulling met flexibel personeel een goede oplossing bieden. Er is geen sprake van vaste contracten of lange opzegtermijnen. Dit vraagt om flexibele spelers in de markt.

Telefoon: 0320 714518

Detachering en Werving & Selectie
Pascallaan 68
8218 NJ Lelystad

Wij hebben het talent,

ADJECTIV, voor financiële detachering.

http://www.adjectiv.nl

Over adjectiv

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top