dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / FIOD doet onderzoek naar belastingaangiften fiscaal adviseur
FIOD doet onderzoek naar belastingaangiften fiscaal adviseur

FIOD doet onderzoek naar belastingaangiften fiscaal adviseur

  • Nederland
  • De FIOD heeft woensdag in een strafrechtelijk onderzoek onder leiding van het Functioneel Parket doorzoekingen gedaan in een onderzoek naar vermoedelijk onjuiste belastingaangiften. Een 50-jarige man en een 45-jarige vrouw uit Beekbergen worden verdacht van het opzettelijk onjuist doen van aangiften loon- en omzetbelasting.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/10/23/fiod-doet-onderzoek-naar-belastingaangiften-fiscaal-adviseur.html

Daarnaast worden zij verdacht van het niet verstrekken van inlichtingen, gegevens, boeken en bescheiden aan de Belastingdienst en het voeren van een administratie die niet voldoet aan de door de Belastingwet gestelde eisen. De FIOD heeft woensdag in de woning van de verdachten gezocht en in kantoorpanden in Apeldoorn en Hilversum. Daarbij is de administratie in beslag genomen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Aangezien de man werkzaam was als fiscaal dienstverlener voor verschillende bedrijven, mag verwacht worden dat hij over ruime kennis beschikt over het correct doen van aangiften omzetbelasting en loonheffing.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top