dinsdag, maart 9, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FIRM24.com start samenwerking met OpenCompanies
FIRM24.com start samenwerking met OpenCompanies

FIRM24.com start samenwerking met OpenCompanies

  • Nederland
  • FIRM24.com is een snel groeiend digitaal zakelijk platform, waarop een gebruiker juridische, notariële, administratieve en fiscale diensten onder één dak krijgt aangeboden tegen vaste prijzen. Dankzij de samenwerking met OpenCompanies krijgen klanten van FIRM24.com gratis inzicht in de kredietbeoordelingen van ondernemingen.
  • SAmenwerking Firm24 en Graydon v2
  • FIRM24
  • www.firm24.com
  • support@firm24.com
  • Amsterdam, 25 november 2013.

Gebruikers krijgen gratis toegang tot kredietbeoordelingen

FIRM24.com – het platform voor zakelijke diensten – voegt OpenCompanies van kredietbeoordelaar Graydon toe aan haar lijst van partners. Gebruikers van FIRM24.com leveren OpenCompanies gegevens aan ter beoordeling van hun kredietwaardigheid en OpenCompanies verschaft hen toegang tot gratis kredietbeoordelingen.

FIRM24.com is een snel groeiend digitaal zakelijk platform, waarop een gebruiker juridische, notariële, administratieve en fiscale diensten onder één dak krijgt aangeboden tegen vaste prijzen. Dankzij de samenwerking met OpenCompanies krijgen klanten van FIRM24.com gratis inzicht in de kredietbeoordelingen van ondernemingen.

Rick Schmitz, oprichter van FIRM24.com, is verheugd over de toevoeging van OpenCompanies aan de lijst van partners op het platform (o.a. Mazars, Pels Rijcken, SGG Group en ABN AMRO): ‘De gratis kredietbeoordeling voor gebruikers van FIRM24.com is een welkome toevoeging aan de one-stop-shop gedachte van het platform. Het is evident dat iedere ondernemer vanaf de start van een onderneming notariële, juridische, administratieve en fiscale zaken moet regelen. Denk aan de oprichting van de onderneming, het opstellen van algemene voorwaarden en arbeidscontracten, het doen van belastingaangiften en het openen van een zakelijke rekening. Op FIRM24.com bieden wij dit hele scala aan zakelijke diensten onder één dak voor een vaste prijs.’

Over firm24

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top