woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FLAVR presenteert funky designs
FLAVR presenteert funky designs

FLAVR presenteert funky designs

  • Nederland
  • FLAVR kondigt een nieuwe collectie opvallende smartphonecases aan voor iedereen die niet bang is om een beetje op te vallen of zelfs een beetje over de top is. De nieuwste cases voor iPhone 5/5SE, 6/6S, 7, 7 Plus en Galaxy S7 en S7 Edge, zijn bedoeld om de show te stelen en spelen in op de laatste grafische trends waaronder de pug (mopshondje), cactus en de pink flamingo. Daarnaast zijn er designs in spetterende kleuren van onder andere ananassen, diamanten ringen en potjes nagellak.
  • FLAVR
  • strax@pridepr.nl

De kersttrui-cases van FLAVR
Ook komt FLAVR dit najaar met een ware kerstcollectie voor iPhone 5/5SE, 6/6S, 7, 7 Plus en Galaxy 7 en 7 Edge. Voor iedereen die ook dit jaar een Ugly Christmas sweater-feestje heeft, komt FLAVR met matching telefoonhoesjes. Het design van de nieuwe FLAVR kersttrui-cases is zo slecht, dat het goed wordt!

De ‘I want to believe’-case, de ‘Selfie Elfie’-case, de ‘Do the Dab’-case en de Jingle Balls-case zullen ongetwijfeld onder vrienden en familie voor veel hilariteit zorgen. Maar ook de overige ontwerpen brengen dat kriebelige kerstgevoel boven en zijn, net als de lelijke kersttruien, onmisbaar bij een onvergetelijk kerstfeest.

De FLAVR-cases zijn beschikbaar vanaf €12,99.
High res beeldmateriaal is hier beschikbaar: mediacenter/pages/

Over FLAVR:
FLAVR is geboren vanuit de behoefte het anders te doen. We wilden van de gebaande paden voor mobiele accessoires afwijken, en iets nieuws doen. De designs van FLAVR combineren aansprekende en levendige kleuren met een gezonde dosis humor, en spreken de nieuwe generatie smartphonebezitters aan.
FLAVR, dat begin 2016 werd opgericht, is gevestigd in de buurt van Keulen, Duitsland. Het team is net zo kleurrijk als de ontwerpen: onder onze medewerkers bevinden zich onder meer IJslanders, Argentijnen, Brazilianen, Duitsers en één zelfverklaarde Pool. Ontwerpskills, vlotte pennen en handigheid met cijfers zorgen samen voor smaakvolle en uitdagende mobiele accessoires.

Over STRAX GmbH:
STRAX is wereldwijd specialist op het gebied van mobiele accessoires, connected devices en innovatieve klantenoplossingen. STRAX is actief in de gehele keten van productontwikkeling,  inkoop, logistiek en verpakkingsoplossingen, tot professionele marketingondersteuning op verkooppunten. Het product- en dienstenportfolio van STRAX is gericht op mobiele communicatie en netwerkoperators, dienstverleners, groothandels en retailers. De STRAX Group heeft kantoren in negen Europese landen en een ultramodern distributiecentrum met een oppervlakte van 4500m2 bij het hoofdkantoor in het Duitse Troisdorf. Alle logistieke, verkoop- en marketingprocessen van STRAX zijn ISO 9001 gecertificeerd. Het bedrijf, dat ook kantoren in de VS en Shenzhen heeft, werd in 1995 opgericht in de VS en Hong Kong en telt meer dan 160 werknemers wereldwijd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top