woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / FLEETCOR: NU IN DE TOP 15 VAN INNOVATIEFSTE BEDRIJVEN WERELDWIJD VAN 2016 VOLGENS FORBES
FLEETCOR: NU IN DE TOP 15 VAN INNOVATIEFSTE BEDRIJVEN WERELDWIJD VAN 2016 VOLGENS FORBES

FLEETCOR: NU IN DE TOP 15 VAN INNOVATIEFSTE BEDRIJVEN WERELDWIJD VAN 2016 VOLGENS FORBES

  • Nederland
  • FLEETCOR zit in de top 15 van innovatiefste bedrijven 2016 volgens Forbes description: FLEETCOR Technologies, Inc., een onafhankelijke wereldwijde leverancier van gespecialiseerde betaalproducten en –diensten, is nr. 14 in de lijst van innovatiefste bedrijven van 2016, samengesteld door Forbes magazine.
  • FLEETCOR
  • www.fleetcor.nl
  • fleetcor@prpoint.org
  • Dit artikel is geschreven door Tom Nutt, pr-adviseur bij PR Point. PR Point is een toonaangevend pr-en communicatiebureau voor grote oliebedrijven wereldwijd. Het geeft advies en biedt programma-ontwikkeling op het vlak van public relations, public affairs, reputatie- en crisismanagement, digitale strategie, adverteren en andere dienstverlening rond communicatie.

Forbes Magazine heet FleetCor Technologies, Inc. welkom in de ranglijst van beste 100 innovatiefste bedrijven ter wereld door haar voor 2016 de 14de plaats toe te kennen. De lijst van Forbes is niet samengesteld op basis van bedrijfsprestaties uit het verleden of voorkeuren van de redactie. De ranglijst is opgesteld op basis van de huidige en verwachte aantrekkingskracht van het bedrijf voor investeerders. Forbes rangschikt de bedrijven volgens hun innovatieve waarde: het verschil tussen de beurswaarde van het bedrijf en de huidige netto waarde van de kasstroom van de beschikbare bedrijfsonderdelen (berekend met een gepatenteerd algoritme van Credit Suisse HOLT). Elke bedrijf in de ranglijst heeft openbare financiële gegevens van de afgelopen zeven jaar en een beurswaarde van $10 miljard.

Het bedrijf FLEETCOR is in 1986 in Amerika opgericht en is tegenwoordig een onafhankelijke, wereldwijde leverancier van gespecialiseerde betaalproducten en -diensten.

 

GEMAKKELIJKER ONDERWEG MET DE EUROSHELL CARDS VAN FLEETCOR

Tegenwoordig levert FLEETCOR velerlei producten waaronder betaalpassen voor wagenparken, betaalpassen voor eten en drinken, kortingskaarten voor zakelijke overnachtingen en andere gespecialiseerde betaaldiensten voor elk soort bedrijf ter wereld. Het meest populaire product van FLEETCOR en Shell – de euroShell tankpas – vergemakkelijkt het leven door het reizen en routinematige bedrijfsactiviteiten te automatiseren. Hiermee kan het wagenpark van een bedrijf op zakelijke wijze intern gecontroleerd worden. Dit reduceert de zakelijke kosten. Ook kan met een GPS-systeem het transport effectief gevolgd worden. De euroShell Card van FLEETCOR zorgt voor een zekere en veilige reis door het aanbieden van brandstof van hoge kwaliteit, overnachtingen en andere bijbehorende diensten (zoals reparaties, eten en drinken, en volgmogelijkheden).

Over Fleetcor

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top