donderdag, april 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Flexibele buitenschoolse opvang
Flexibele buitenschoolse opvang

Flexibele buitenschoolse opvang

  • Nederland
  • Stichting Het Kombuis opent in Barendrecht een nieuwe buitenschoolse opvang. Kenmerkend voor deze BSO is de flexibiliteit. Ouders betalen alleen de uren die ook daadwerkelijk worden afgenomen. Daarnaast hanteert Stichting Het Kombuis voor deze BSO het laagste uurtarief in de gehele regio.
  • foto sleutel overdracht
  • Stichting Het kombuis
  • www.het-kombuis.nl
  • info@het-kombuis.nl

Op 2 december opent Stichting Het Kombuis een nieuwe BSO in het clubgebouw van Tennis Vereniging Barendrecht. In ‘Villa Oranje’ kunnen maximaal 40 kinderen voor naschoolse opvang terecht. Deze locatie leent zich prima voor binnenactiviteiten, maar ook voor buiten spelen op het aangrenzende plein of in de Oranjespeeltuin. De nadruk van deze nieuwe Buiten Schoolse Opvang ligt dan ook op sport en spel.

TVB is blij met de samenwerking. Op 1 januari van dit jaar ging de vorige BSO namelijk uit de speciale ruimte, die sindsdien dan ook leeg stond.

Stichting Het Kombuis is in 2009 opgericht voor tussenschoolse opvang op OBS De Tweemaster. Nu gaat ze haar activiteiten uitbreiden met buitenschoolse opvang. Het Kombuis is een kleine organisatie zonder winstoogmerk en met weinig kosten. Hierdoor is het mogelijk om goede opvang te bieden tegen een veel lager uurtarief dan in Barendrecht gebruikelijk is, namelijk € 5,65 per uur. Bovendien krijgen de ouders alleen een rekening voor de daadwerkelijk benutte uren; bij ziekte of vakantie is het niet nodig te betalen.

Ieder kind dat staat ingeschreven heeft recht op opvang, bijvoorbeeld wanneer ouders extra moeten werken of plots andere verplichtingen hebben. Stichting Het Kombuis is het meest flexibel in de regio en kent één uurtarief voor alle soorten opvang, of het nu gaat om naschoolse, vakantie- of tijdelijke opvang. Bovendien zijn er geen aanvullende kosten voor eten en drinken, activiteiten en het ophalen. Kinderen van De Tweemaster, De Ark, De Hoeksteen, De Dubbeldekker en de Schaepmanschool worden door onthaalmoeders meteen vanuit de klas naar sportpark Ziedewij gebracht.

De professionele leidsters staan klaar voor de opvang van de kinderen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor inschrijvingen en meer informatie kunt u terecht op www.het-kombuis.nl.

Over facebook_user_45e1bd2b33b406d8ad16f261bd4f299e

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top