zondag, juli 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Flexibiliteit in werkplekken noodzakelijk vanwege verloop personeel
Flexibiliteit in werkplekken noodzakelijk vanwege verloop personeel

Flexibiliteit in werkplekken noodzakelijk vanwege verloop personeel

  • Nederland
  • Omdat de economische situatie nog verre van stabiel is, zult u bij groei als ondernemer steeds vaker op projectbasis gebruik gaan maken van tijdelijk personeel.
  • Brandenburg Verhuur
  • http://www.brandenburgverhuur.nl
  • marieke@brandenburgverhuur.nl

Verloop van personeel, of het nu om een afname of toename gaat, heeft altijd een effect op het benodigde aantal werkplekken. Het is zeer verstandig om hiermee in uw begroting rekening te houden, zodat u niet onnodig te veel budget aan uw kantoormeubilair besteedt.

Huren in veel gevallen voordeliger dan kopen

Het huren van kantoormeubelen is op korte termijn ook een stuk voordeliger (tot een periode van 2 jaar) dan aanschaf. Het is een direct aftrekbare post. Maar zelfs bij aanschaf van nieuw kantoormeubilair is het verstandig om plusminus 20% (80/20 regeling) van het totale kantoormeubilair te huren. Hierdoor blijft u flexibel en voorkomt u hoge uitgaven die u niet kunt terugverdienen.

Tijdelijk personeel? Tijdelijke werkplekken!

Gaat u binnenkort voor projecten tijdelijke medewerkers inzetten? Dan is het huren van kantoormeubilair wellicht een verstandige keus; het kan u een behoorlijke besparing opleveren. Deze optie wint snel terrein bij bedrijven die scherp (moeten) zijn op hun budget voor kantoormeubilair. De bureaustoel, de bureautafel, de kast en het ladenblok worden geplaatst op de dag voordat de tijdelijke medewerker start en weer opgehaald op de dag nadat hij of zij is vertrokken.

Economisch staat ons de komende jaren waarschijnlijk nog het een en ander te wachten, waardoor u als onderneming/ondernemer met verloop van personeel rekening moet houden. Zorg daarom dat u met uw behoefte aan kantoormeubelen zo efficiënt mogelijk omgaat.

Meer informatie over de voordelen van kantoormeubilair huren?

Wij van Brandenburg Verhuur helpen u graag verder. www.brandenburgverhuur.nl

Over mariekebrandenburg

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top