dinsdag, september 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Flexoclean winnaar 2016 in Reinigingsoplossingen
Flexoclean winnaar 2016 in Reinigingsoplossingen

Flexoclean winnaar 2016 in Reinigingsoplossingen

  • Nederland
  • Flexoclean is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de reinigingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Flexoclean weet haar uitgebreide kennis van het reinigen van drukwerkapparatuur uitstekend te combineren met een servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een prachtig bedrijf.’
  • http://www.nieuwsbank.nl/
  • info@nieuwsbank.nl

Flexoclean (officiële naam: Flexoclean Engineering BV) is specialist in reinigingsoplossingen voor de verpakkingsindustrie. De onderneming is uitgegroeid tot een professionele partner als het gaat om ontwikkeling en productie van unieke chemische eindproducten, en wil daar de beste in zijn. Flexoclean heeft de nodige specialistische expertise opgebouwd – verschillende industrieën vragen immers om specifieke oplossingen – en ontzorgt haar relaties door intern en extern met betrokken partijen een inhoudelijke open communicatie te realiseren. Flexoclean is opgericht in 1995 en gevestigd in Raamsdonkveer. Het bedrijf telt circa 25 medewerkers, is wereldwijd actief en beschikt over een internationaal distributienetwerk.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Flexoclean een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Flexoclean, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren. Uniek in zijn soort is bijvoorbeeld de naftavrije vloeistof – FS90i – die het bedrijf heeft ontwikkeld en waar het wereldwijd patent voor heeft verkregen.

Toegevoegde waarde op alle fronten

De onderneming opereert in een nichemarkt en past haar reinigingsoplossingen toe in het verpakkingen-drukproces. Zij biedt verpakkingsdrukkerijen over de hele wereld totaalconcepten voor het reinigen van de walsen. Hoe schoner de wals, hoe sneller men kan bedrukken en hoe efficiënter het materiaalgebruik (drukinkten, coatings en lijmen). Dit leidt tevens tot een afname van de milieubelasting. Flexoclean levert dus op alle fronten toegevoegde waarde voor haar klanten. ‘Met haar producten en diensten raakt Flexoclean het hart van het productieproces’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘In strategische termen wordt hier duidelijk een situatie van customer intimacy bereikt. Niet voor niets mag Flexoclean vooraanstaande verpakkingsbedrukkers tot haar opdrachtgevers rekenen.’

De onderneming voldoet aan de hoogste en strengste normen en laat zich, los van de verplichte jaarlijkse audits, door haar klanten zelf beoordelen.

‘Flexoclean is een echte nichespeler met een goede reputatie en een mooi aansprekend concept dat echte toegevoegde waarde levert voor de gebruikers. Vernieuwend en gedreven wordt de wereld veroverd en gevestigde partijen in de markt gewonnen en of overtroefd. Een CEO die zeker genomineerd dient te worden voor de Beste vrouwelijke CEO van 2016. De terechte branchewinnaar, en zeker ook de sectoraward Beste in Chemie 2016 waardig!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.flexoclean.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top