woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Florine: de ANWB in de zorg
Florine: de ANWB in de zorg

Florine: de ANWB in de zorg

  • Nederland
  • Nederlanders hebben behoefte aan persoonlijke hulp en advies bij zorg Amsterdam, 3 december 2014. De ontwikkelingen in de Nederlandse gezondheidszorg maken meer dan ooit de behoefte aan een Persoonlijke Zorg Service duidelijk. Uit onderzoek blijkt dat 8% van de in Nederland verzekerden (16,7 miljoen mensen) persoonlijke hulp en advies nodig heeft bij hun zorg. Hiervoor is nu Florine opgericht, een non-profit organisatie die mensen zo snel mogelijk de weg wijst naar de beste zorg. De eerste onafhankelijke Persoonlijke Zorg Service is een feit.
  • Florine
  • http://www.florine.nu
  • florine@florine.nu
  • Perskit Florine

De Nederlandse gezondheidszorg is doorgaans van uitstekende kwaliteit, maar door het grote aanbod is het vaak moeilijk om daar de juiste weg in te vinden. Florine is opgericht om daar verandering in te brengen. De Persoonlijke Zorg Assistenten van Florine begeleiden mensen in het vinden van de snelste weg naar de beste zorg; onafhankelijk en rekening houdend met de eigen zorgverzekering.

Om de beste zorg te kunnen garanderen is Florine in de pilot periode samenwerkingen aangegaan met de beste zorgleveranciers van Nederland. Inmiddels levert Florine haar zorgservice aan meer dan 1.000 leden en hun gezinnen, in totaal ruim 3.000 personen. Dit zijn zowel particuliere leden als medewerkers van bij Florine aangesloten bedrijven, die door middel van Florine de werktevredenheid van hun medewerkers vergroten en het ziekteverzuim hiermee omlaag brengen.

Wetenschappelijke Adviesraad

Florine wordt geadviseerd door een Wetenschappelijke Raad, die bestaat uit prof. dr. Epie Boven, prof. dr. Jelle Barentsz, dr. Lucas Stalpers en voorzitter dr. Joost van der Sijp. Van der Sijp, die tevens founder van Florine is, ervaart al langere tijd het gebrek aan transparantie in de zorg: “Met behulp van Florine komen mensen sneller bij de voor hun beste medische zorg en wordt bovendien de Nederlandse gezondheidszorg efficiënter en goedkoper.”

Florine Health Risk Assessment zorgt voor verlaging van ziekteverzuim

Florine is ook voor bedrijven heel interessant, omdat het het ziekteverzuim van de medewerkers verlaagt en veel aandacht aan preventie besteedt. Uitgedaagd door spectaculaire resultaten in Engeland en Amerika ontwikkelde Florine voor de Nederlandse situatie de Florine Health Risk Assessment (FHRA©), die voor een substantiële verlaging van ziekteverzuim kan zorgen. Bewustwording van de eigen gezondheidssituatie is hierbij het key item. Case studies in Engeland en Amerika laten een verlaging van gezondheidszorgkosten tussen 10 en 20 procent zien. Ook in Nederland blijkt nu dat via de FHRA© en persoonlijke zorgservice van Florine medewerkers minder of minder lang ziek zijn. Florine gaat de FHRA© gratis bij bedrijven uitvoeren.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top