maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Flow Amsterdam ondersteund de Nationale Brandpreventieweken. Een van de speerpunten dit jaar is het plaatsen van hoorbare rookmelders in huis.
Flow Amsterdam ondersteund de Nationale Brandpreventieweken. Een van de speerpunten dit jaar is het plaatsen van hoorbare rookmelders in huis.

Flow Amsterdam ondersteund de Nationale Brandpreventieweken. Een van de speerpunten dit jaar is het plaatsen van hoorbare rookmelders in huis.

  • Nederland
  • Het is van het grootste belang dat rookmelders op de juiste wijze geplaatst zijn en bovendien hoorbaar zijn. Hoewel in 70% van de huizen een rookmelder aanwezig is, zijn van al deze rookmelders slechts 35% op de juiste plek geplaatst. Flow Amsterdam heeft een nieuwe lijn rookmelders ontwikkeld die aansluiten bij ieder modern interieur.
  • EB_8717953275691J
  • Flow Amsterdam
  • www.flowamsterdam.com
  • koen.dejong@flowtrading.nl
  • Voor meer informatie of beeldmateriaal: Koen de Jong koen.dejong@flowtrading.nl tel: 020 4120025 www.flowamsterdam.com
  • Nationale Brandpreventieweken

Het uitsluitend plaatsen van een rookmelder in de woonkamer heeft maar beperkt effect als de brand bijvoorbeeld ontstaat op de slaapkamer. In dat geval zal de rookmelder te laat afgaan om nog te kunnen vluchten. Het advies van brandweer en rookmelderproducenten is dus om niet enkel in de woonkamer een rookmelder te plaatsen, maar ook in de overige ruimten waar brand kan ontstaan zoals de hal of de (kinder-)slaapkamer.

De meeste mensen zijn het er over eens dat de standaard witte rookmelder niet bepaald een aantrekkelijk uiterlijk heeft. Gelukkig is er een stijlvol alternatief beschikbaar om huizen te beveiligen zonder een doorn in het oog te zijn. De rookmelders van Flow Amsterdam zijn ontworpen in Nederland en een aanwinst voor uw interieur.

De Flow rookmelders zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen (geen bedrading nodig) en zullen zeker zorgen voor een glimlach. Stelt u zich eens voor hoe deze schattige rookmelder zal staan op de kinderkamer? U kunt rustig slapen, wetende dat de Flow rookmelder een oogje in het zeil houdt. 

De rookmelders van Flow Amsterdam zijn in vijf verschillende versies verkrijgbaar vanaf 29,95 (Nidal 34,95).

Productinformatie:

De rookmelders van Flow Amsterdam zijn optische rookmelders op batterijen geschikt voor huishoudelijk gebruik. Deze rookmelders zijn optimaal geschikt voor het detecteren van smeulende brand en dichte rook. Optische rookmelders zijn aanbevolen voor slaapkamers, woonkamers en eetkamers.

De rookmelders van Flow Amsterdam voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen voor rookmelders (EN 14604) en zijn gecertificeerd door een geaccrediteerd testinstituut. Zodra er rook wordt gedetecteerd klinkt een luid alarmsignaal. De rookmelder kan worden getest door de testknop in te drukken. De batterijen zijn eenvoudig te vervangen. Een indicatielampje knippert om aan te geven dat hij werkt. Als de batterij niet werkt, of bijna leeg is wordt de gebruiker hierop geattendeerd. De rookmelders van Flow Amsterdam zijn eenvoudig aan de wand of het plafond te monteren. De rookmelders wordt geleverd met een 9 volt batterij.

De Oktobercampagne Brandpreventieweken loopt van 1 t/m 31 oktober 2017

Tijdens de brandpreventie weken zijn de Flow Amsterdam rookmelders met een leuke korting verkrijgbaar op Coolblue.

 

 

Over Flow Amsterdam

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top