woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Foam laat zich steeds vaker internationaal zien
Foam laat zich steeds vaker internationaal zien

Foam laat zich steeds vaker internationaal zien

  • Nederland
  • Burgemeester van Amsterdam opent tentoonstelling Foam in Beijing Op 31 oktober opende de Amsterdamse burgemeester Eberhart van der Laan in Beijing de tentoonstelling Still/Life - Contemporary Dutch Photography.
  • opening foam in china
  • FOAM Fotografiemuseum
  • http://www.foam.org
  • foam@foam.org
  • http://www.foam.org/press/2014/opening-still-life-in-beijing

Deze tentoonstelling is door Foam samengesteld en wordt gepresenteerd in het prestigieuze Three Shadows Photography Art Center in Beijing, ter gelegenheid van het bezoek van de Amsterdamse handelsdelegatie aan China en is bovendien onderdeel van de Dutch Days. Wethouder Economie, Kunst & Cultuur van Amsterdam, Kasja Ollongren, sprak in Beijing eerder deze week op een door Foam georganiseerd symposium over Museum Management. Naast in China is Foam momenteel op diverse andere internationale locaties aanwezig. Zo organiseert Foam op 14 november ter gelegenheid van de jaarlijkse internationale fotografiebeurs Paris Photo een symposium, Talent in Photography, in het Atelier Néerlandais in Parijs. In september opende Foam al een tentoonstelling op deze plek, Foam Talent 2014, in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Frankrijk. Deze tentoonstelling, met werk van 21 jonge internationale fotografietalenten, zal vanaf 25 november ook in Dubai te zien zijn.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top