zaterdag, februari 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Foam Photo Town
Foam Photo Town

Foam Photo Town

  • Nederland
  • Foam organiseert op zaterdag 21 juni voor de tweede keer Photo Town: een unieke fotomarkt in Felix &Foam. Photo Town is een stad voor één dag met een markt die bruist en leeft. Een tijdelijke stad vol fotografie, tentoonstellingen, activiteiten, portfolio reviews, muziek, eten en drinken en fotoworkshops.
  • ella the kinks  nothin in the world can stop me worryin bout that girl from the series rythm 2014 c adrian woods  gidi van maarseveen_Thumbnail
  • FOAM Fotografiemuseum
  • http://www.foam.org
  • foam@foam.org
  • http://www.foam.org/press/2014/photo-town

Twintig jonge, getalenteerde fotografen verkopen hun werk direct aan fotografieliefhebbers voor lage prijzen van €25,- tot maximaal €250,-. Exclusief verkrijgbaar tijdens Photo Town is de speciale ‘Foam-print’. Voor €25,- verkoopt iedere fotograaf een print in een ongelimiteerde dag-oplage. Het ‘print on demand’ systeem zorgt ervoor dat de kunstaankoop diezelfde dag nog boven de bank hangt.

De eerste editie van Photo Town was een enorm succes: ruim 1000 bezoekers kochten bij elkaar meer dan 100 prints van jong talent. Nu wordt Photo Town voor het eerst georganiseerd in de nieuwe, tijdelijke locatie van Foam: Felix &Foam. Voor jonge fotografen is Photo Town een geweldige kans om hun werk én zichzelf te presenteren aan het publiek. De door Foam geselecteerde fotografen zijn zelf aanwezig om fotografiefans alles te vertellen over hun werk en bezoekers krijgen de kans een bijzondere en ook betaalbare print te kopen. Misschien wel een eerste kunstwerk. Photo Town is de plek om jonge fotografen te ontdekken en te steunen.

Photo Town
Wat: fotomarkt in Felix &Foam
Wie: 20 door Foam geselecteerde fotografen verkopen hun werk vanaf €25,- tot max. €250,-
Wanneer: zaterdag 21 juni, 11.00-19.00 uur
Waar: Felix &Foam, Shaffyzaal, Keizersgracht 324, Amsterdam
Entree: gratis
Info: foam.org

De deelnemende fotografen worden door Foam geselecteerd en in mei bekend gemaakt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top