zaterdag, juli 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Forrester wijst OutSystems aan als leider in Mobile Low-code Development
Forrester wijst OutSystems aan als leider in Mobile Low-code Development

Forrester wijst OutSystems aan als leider in Mobile Low-code Development

  • Nederland
  • OutSystems, aanbieder van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, is aangewezen als leider in de Forrester Wave voor Mobile Low-Code Development Platforms van het eerste kwartaal van 2017. Het onderzoek van Forrester is een van de meest uitgebreide kwalitatieve beoordelingen van leveranciers van low-code ontwikkelplatformen tot nu toe.
  • OutSystems
  • info@outsystems.com

Forrester evalueerde voor het onderzoek de low-code ontwikkelplatformen van de elf belangrijkste leveranciers en bepaalde de kwaliteit aan de hand van 24 criteria. Daarbij kreeg OutSystems de hoogst haalbare score in 13 categorieën, waaronder integreerbaarheid, schaalbaarheid en performance, offline eigenschappen, het aantal klanten van OutSystems, het partnernetwerk, prijsbeleid en bedrijfsstrategie.

“We zijn erg blij dat we in twee Forrester Waves aangewezen worden als low-code leider; zowel op het gebied van low-code ontwikkeling in het algemeen als nu ook op het terrein van mobile low-code applicatieontwikkeling,” zegt Paulo Rosado, CEO bij OutSystems. “Dit onderzoek is wederom een bewijs dat de markt low-code platformen heeft omarmd.”

Mobile low-code ontwikkelplatformen zijn een zijtak van low-code platformen die speciaal zijn toegesneden op het ondersteunen en ontwikkelen van mobiele applicaties. Forrester schreef de volgende lovende woorden over OutSystems:

  • De sterke prestaties van OutSystems zijn een weerspiegeling van de toewijding van het bedrijf om zakelijke klanten te ondersteunen met uitgebreide low-code tooling voor semiprofessionals en professionele ontwikkelaars.
  • De kracht van OutSystems ligt onder andere in het grote aantal features en tools voor databasebeheer, integratie en samenwerking, in combinatie met een uitgebreide set aan mobiele features.
  • Klanten van OutSystems zijn erg te spreken over het beheer van de applicaties en de uitgebreide mogelijkheden voor het bouwen van mobiele apps.

Klik hier voor een link naar de rapporten. Klik hier om een gratis versie van OutSystems te testen.

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top