zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Foto op canvas is booming business
Foto op canvas is booming business

Foto op canvas is booming business

  • Nederland
  • Op www.foto-op-canvas.net kunnen uw foto's op canvas gemakkelijk worden besteld: het uploaden van uw foto en het bestellen van het gewenste formaat kost u maar een paar stappen. De exclusieve service van Foto-op-canvas.net bestaat uit een groot assortiment aan grootten en formaten. Klanten profiteren daarbij in het bijzonder van de elegante structuur van het gebruikte canvas.
  • foto-op-canvas.net
  • foto-op-canvas.net
  • http://www.foto-op-canvas.net
  • marketing3@foto-op-canvas.net

Berlijn – De foto op canvas is een doorgaand bloeiende markt. Canvas foto’s gelden als de nieuwste trendproducten. Dit onderschrijft leidend producent Foto-op-canvas.net, die ruim twee jaar lang deze boom beleeft. De vraag naar de directe print op canvas groeit vanwege zijn tijdloze uitstraling steeds meer. Daarom heeft het Berlijnse bedrijf besloten om de service uit te breiden met de Europawijde bezorging van extra grote formaten, die exclusief in Duitsland gemaakt worden.

De foto op canvas is van een insiderproduct geworden tot een echt modeartikel binnen de professionele fotowereld. De liefde voor de canvas foto wordt tegelijkertijd ook bij hobbyisten constant merkbaar. Foto-op-canvas.net biedt de klant een ruim aanbod aan productvarianten en formaten, die vanaf nu ook uitgebreid is door extra grote formaten. Zo maakt de Berlijnse fotoproducent zowel goedkope canvas foto’s met 2 cm dikke spanramen, alsook producten die een bijzondere spanraamdikte hebben van 4 cm en daardoor bijzonder geschikt zijn voor fotogalerieën. De ruimtelijke kwaliteiten van de print is op die manier gegarandeerd.

Zolang een digitale foto een voldoende resolutie heeft, kan er vrijwel altijd een foto op canvas van worden gedrukt. Van foto’s gemaakt door smartphones met een camera vanaf 5 MP kunnen canvas foto’s worden gedrukt in extra groot formaat. Grootten tot 120 x 90 cm worden op Foto-op-canvas.net standaard aangeboden. Bij speciale wensen en eisen produceert de Berlijnse leverancier op verzoek ook speciale formaten. Op www.foto-op-canvas.net kunnen uw foto’s op canvas gemakkelijk worden besteld: het uploaden van uw foto en het bestellen van het gewenste formaat kost u maar een paar stappen. De exclusieve service van Foto-op-canvas.net bestaat uit een groot assortiment aan grootten en formaten. Klanten profiteren daarbij in het bijzonder van de elegante structuur van het gebruikte canvas.

Over Canvas

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top