donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / “Foute kersttruien nu in Nederland!”
“Foute kersttruien nu in Nederland!”

“Foute kersttruien nu in Nederland!”

  • Nederland
  • De winter staat weer voor de deur en de kou trotseert wederom ons land. Over minder dan een maand is het weer zover: kerst 2013! Dit jaar stijlvol en anders dan anders voor dag komen tijdens het kerstdiner? Dan is een foute kersttrui echt iets voor jou! De mooiste en meest originele truien worden natuurlijk door oma gebreid, maar mocht oma geen tijd hebben dan kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen in het assortiment van www.kersttrui.eu!
  • hej
  • Kersttrui.eu
  • www.kersttrui.eu
  • kristin@madebymouses.com

Trend kersttruien in Amerika

De ‘ugly Christmas sweaters’ zijn in Amerika al jaren een regelrechte hit. Dit komt mede door het feit dat Bridgit Jones en Mark Darcy de foute truien in de Bridget’s diary films dragen.

Dit jaar komt de trend naar Nederland! Kleurrijke truien met afbeeldingen van rendieren, elven en sneeuwmannen. Niets is te gek! Kersttrui.eu verkoopt unieke kersttruien die nergens anders in Nederland worden verkocht.

Kindertruien

Vanaf heden zijn er ook kindertruien verkrijgbaar op kersttrui.eu! Nu kunt u het hele gezin in een unieke kerstoutfit hijzen.

Bitcoins

Naast PayPal, iDeal en Creditcard is het vanaf heden ook mogelijk om je foute kersttrui met Bitcoins te betalen. Deze nieuwe manier van elektronisch betalen wordt in Nederland steeds bekender en populairder. Kesttrui.eu is één van de eerste webwinkels in Nederland waar er met Bitcoins betaald kan worden.

Bitcoin is digitaal geld waar je net als met euro’s en dollars mee kunt betalen.  Je kan er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren, ze weer omruilen voor bijvoorbeeld euro’s en nu ook kersttruien mee kopen!

Over Kristin58

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top