zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / FOX Originals bestaat 35 jaar en viert dit met nieuw logo en nieuwe website.
FOX Originals bestaat 35 jaar en viert dit met nieuw logo en nieuwe website.

FOX Originals bestaat 35 jaar en viert dit met nieuw logo en nieuwe website.

  • Nederland
  • FOX Originals bestaat 35 jaar en viert dit met nieuw logo en nieuwe website.
  • LOGO ZWART INSTAGRAM
  • FOX Originals
  • www.fox-originals.com
  • info@fox-originals.com

FOX Originals bestaat 35 jaar en viert dit met nieuw logo en nieuwe website.

FOX Originals uit Weesp heeft vandaag, ter ere van haar 35-jarig bestaan, een nieuw logo en een nieuwe website gelanceerd.

FOX is in 1983 opgericht door drie vrienden, waaronder de huidige CEO Geoff Collier. FOX Originals is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van bedrukt kwaliteitstextiel in Europa.

“Als ijshockeyer uit Canada speelde ik begin jaren 80 in Amsterdam. Het viel me op dat de T-shirts hier saai waren. Daarom ben ik destijds hier in Amsterdam met FOX begonnen. Bij ons in Canada waren T-shirts een fashionstatement met mooie kleuren, unieke designs en een goede kwaliteit. In de afgelopen 35 jaar zijn we vanuit een kelder aan de prinsengracht in Amsterdam uitgegroeid tot een Europees speler van formaat op het gebied van bedrukt textiel. Ik ben er trots op dat we inmiddels met zoveel topmensen plezierig samenwerken met nationaal en internationaal gerenommeerde klanten.” aldus Geoff Collier.

FOX Originals heeft de afgelopen periode toegewerkt naar de lancering van een nieuw logo en een nieuwe website, waarbij alle bestaande websites van de verschillende FOX activiteiten zijn samengevoegd. De website is te vinden op www.fox-originals.com.

 

Over Xander

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top