vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Frank Ponjee nieuwe Country Manager Hansa Nederland
Frank Ponjee nieuwe Country Manager Hansa Nederland

Frank Ponjee nieuwe Country Manager Hansa Nederland

  • Nederland
  • Frank Ponjée is per 1 januari 2016 benoemd tot Country Manager van Hansa Nederland B.V. te Nijkerk.
  • Frank Ponjee country mgr Hansa
  • Presstige PR
  • Presstige PR
  • info@presstige.nl
  • Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Frank Ponjee, Country Manager Hansa Nederland, telefonisch bereikbaar via nummer 033 246 34 63.

Frank Ponjée is per 1 januari 2016 benoemd tot Country Manager van Hansa Nederland B.V. te Nijkerk. Ponjée deed in zijn carrière veel ervaring op in sales en marketing, hoofdzakelijk in management- en directiefuncties bij toeleveranciers in de bouwketen. De afgelopen jaren was hij als interimmanager betrokken bij de doorvoering van strategische veranderingen en verbetering van ondernemerschap.

Frank Ponjée ziet zijn benoeming als een mooie uitdaging. ‘Ik ben onder de indruk van de producten en potentie van de organisatie. Samen met het team wil ik me sterk maken voor het versterken van de positie en het marktaandeel van het merk HANSA, met name in die markten waar de productvoordelen evident zijn. Vooral op het gebied van elektronische kranen – één van de speerpunten van HANSA – is er nog veel terrein te winnen. De combinatie van de Finse expertise op het gebied van elektronica en de Duitse kwaliteit in techniek en design biedt goede kansen. Niet voor niets ziet onze moedermaatschappij, de Oras Group, de Nederlandse markt als een strategische groeimarkt.’

Over HANSA
Hansa Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de Duitse fabrikant Hansa Armaturen GmbH welke – samen met het Finse Oras Ltd deel uit maakt van de belangrijke Europese kranenfabrikant Oras Group. Het concern is marktleider in de Noord-Europa en een leidende onderneming in Centraal-Europa.

Het hoofdkantoor van de Oras Groep is gevestigd in Rauma, Finland, en de Groep heeft 4 Europese productie locaties en is actief in meer dan 60 landen. De Oras Groep heeft een netto omzet van 258.1 miljoen Euro in 2014 met in totaal 1420 werknemers.

www.hansa.com

Over PPR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top