woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Franse ruitersport marktplaats start EquiRodi Nederland
Franse ruitersport marktplaats start EquiRodi Nederland

Franse ruitersport marktplaats start EquiRodi Nederland

  • Nederland
  • Na enkele maanden ontwikkelen is de Nederlandse versie van Equirodi.com klaar voor gebruik. Het netwerk van EquiRodi stelt ruitersport liefhebbers in staat om nationaal en internationaal paarden, pony’s, ezels, paardentrailers, paardenvrachtwagens, ruitersport vacatures en ruitersport vakanties en vele andere ruitersport gerelateerde artikelen te kopen en verkopen. Hierdoor maakt Nederland deel uit van dé grootste ruitersport marktplaats van Europa.
  • logo_equirodi_nl
  • Equirodi
  • http://www.equirodi.nl
  • robert@equirodi.nl
  • Wenst u meer informatie over ons netwerk of een interview? Dan vernemen wij dit graag. Contact details: Equirodi 9, Rue Arney 39100 Dole France www.equirodi.nl +33(0)970 468 612 Frankrijk, Januari 14, 2014 –

Na enkele maanden ontwikkelen is de Nederlandse versie van EquiRodi klaar voor gebruik op de Nederlandse ruitersport markt. Via Equirodi.nl bieden wij de ruitersport liefhebbers in Nederland een nationale en internationale marktplaats aan waar koper en verkopers uit binnen en buitenland elkaar kunnen vinden. De website bied een uitgebreide selectie van ruitersport gerelateerde producten die gekocht en verkocht worden waaronder paarden, pony’s, ezels, paardenvrachtwagens, paardentrailers, maneges, boerderijen, ruitersport vacatures en diverse vormen van ruitersport vakanties. Ook als men opzoek is naar een mooi zadel voor het paard of een ruiterbroek te koop heeft kan men gratis gebruik maken van het EquiRodi netwerk.

Met de nieuwe versie van EquiRodi maken een volgende stap in de creatie van één wereldwijde marktplaats die zich richt op de ruitersport. We brengen de kopers, verkopers, mensen die informatie zoeken over ruitersport bedrijven over de hele wereld bij elkaar. Vele reacties van huidige gebruikers laten zien dat onze website een gewenste aanvulling is voor de ruitersport wereld. Zo melden kopers, “EquiRodi maakt het vinden van paarden in verschillende landen zeer gemakkelijk.”

Over ons Ruitersport netwerk

EquiRodi is gestart als Franse website in 2006 met het aanbieden van advertentieruimte voor de aankoop en verkoop van paarden in Frankrijk. In de afgelopen jaren is deze website uitgebreid met vele onderdelen zoals de pony’s, zadels, vakanties en vacatures. De Nederlandse website is een toevoeging aan het netwerk waarbij EquiRodi beschikbaar is in Frankrijk, België, Engeland, Spanje, Italië, Canada, Zwitserland en Spanje. Hierdoor bereiken wij maandelijks meer dan 300000 bezoekers opzoek naar hun gewenste paard, pony, ezel of ruitersport producten.

Neemt u gerust een kijkje op onze nieuwe website www.equirodi.nl

Met vriendelijke groet,
Team Equirodi Nederland

Over Equirodi

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top