vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Freek en Hella de Jonge ambassadeurs educatieve activiteiten EYE
Freek en Hella de Jonge ambassadeurs educatieve activiteiten EYE

Freek en Hella de Jonge ambassadeurs educatieve activiteiten EYE

  • Nederland
  • De Freek en Hella de Jonge Foundation gaat de educatieve activiteiten van EYE ondersteunen. Deze samenwerking wordt op 26 maart feestelijk ingeluid tijdens de Kunstschooldag in EYE, met een speciaal programma voor leerlingen uit groep 8. EYE-ambassadeurs Freek en Hella de Jonge zijn daarbij aanwezig. De Kunstschooldag, op 26 maart 10.00 uur in EYE, IJpromenade 1, Amsterdam, eyefilm.nl
  • image009
  • EYE
  • https://www.eyefilm.nl
  • info@eyefilm.nl
  • image010

Freek en Hella de Jonge zijn de nieuwe ambassadeurs van EYE Educatie. Dankzij de bijdrage van hun fonds kan EYE in het eerste jaar de map ‘Avonturen in het donker’ gratis beschikbaar stellen aan alle basisscholen in Nederland. ‘Avonturen in het donker’ laat leerlingen spelenderwijs ontdekken wat er allemaal bij een film maken komt kijken. Ook kan EYE bijzondere activiteiten, zoals de Kunstschooldag, gratis aanbieden aan scholen. Daarnaast investeert EYE in het ontwikkelen van creatieve workshops voor jonge kinderen.

Freek en Hella de Jonge:
“Film is kijken naar de wereld door de ogen van een ander.”

Sandra den Hamer, directeur van EYE:
“Wij zijn heel blij met de genereuze steun van Freek en Hella de Jonge. Via de Freek en Hella de Jonge Foundation is het nu mogelijk om elk kind op de basisschool op een speelse manier kennis te laten maken met film. In workshops leren kinderen zelf verhalen beeldend vertellen – betere ambassadeurs hiervoor dan Freek en Hella de Jonge konden we ons niet wensen.”

Freek en Hella de Jonge zijn als speciale gast aanwezig op de Kunstschooldag, waar allerlei kunstinstellingen een speciaal programma presenteren aan basisscholen en hun leerlingen uit groep 8. EYE biedt die dag een spectaculair programma over stunts, ingeleid door een filmspecialist en een stuntman.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top