zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FrieslandCampina: Berndt Kodden wint Young Captain Award
FrieslandCampina: Berndt Kodden wint Young Captain Award

FrieslandCampina: Berndt Kodden wint Young Captain Award

  • Nederland
  • Berndt Kodden (40) heeft de Young Captain Award 2014 gewonnen. Deze jaarlijkse erkenning voor de meest getalenteerde zakelijke leiders in het Nederlandse bedrijfsleven werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Gisteravond ontving Kodden de bijbehorende bokaal tijdens de finalebijeenkomst op Paleis het Loo. Kodden, momenteel nog werkzaam in Singapore, wordt met ingang van januari 2015 Managing Director van de Branded Business van FrieslandCampina in Nederland en België. Hij is dan de jongste Managing Director van het bedrijf.
  • Top manager Royal FrieslandCampina verkozen tot Young Captain 2014
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2014-11-18-berndt-kodden-wint-young-captain-award.aspx

De Young Captain Award wordt jaarlijks toegekend aan een business leider die in een vroege fase van zijn of haar carrière al een grote invloed op de eigen onderneming heeft en getuigt van een visie op economisch en maatschappelijk vlak. De finalisten zijn de Captains of Industry van morgen. Kodden ontving de bijbehorende bokaal uit handen van Siebe Riedstra, Secretaris Generaal van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, die de award uitreikte namens de Minister van Economische Zaken Henk Kamp.

Juryvoorzitter Henk Kamp: “Berndt Kodden heeft de jury overtuigd als Young Captain 2014 op basis van zijn leiderschapsstijl die zich laat kenmerken als inhoudelijk zeer sterk in het analyseren van trends en deze concreet kan toepassen in een onconventionele business aanpak. Hiermee hebben Berndt en zijn teams het kleine Friso in Azië weten te transformeren tot een marktspeler van formaat. Berndt neemt het voortouw, zonder voortdurend voorop in de strijd te gaan. Zijn balans tussen sensitiviteit voor medewerkers van hoog tot laag en zijn zakelijk vernuft met een realistische kijk op waar een investering het meest zal renderen, zijn een uitstekend voorbeeld hoe een organisatie te leiden.”

Berndt Kodden: “Ik ben erg blij met het winnen van de Young Captain Award 2014. Een mooie erkenning voor mijzelf als ook zeker voor FrieslandCampina. De leiderschaps– en talentprogramma’s van FrieslandCampina in de laatste jaren tonen aan dat ook wij hier echt in willen investeren. People matter most!”

Kodden begon zijn carrière in 1999 bij Royal Friesland Foods als Sales en Business Development Manager Europe en later Noord- en Zuid-Amerika. Sinds 2005 werkt Berndt in Azië, waar hij achtereenvolgens werkzaam was als Marketing Manager voor Royal Friesland Foods in Vietnam, Indonesië en Maleisië.

De executive board van FrieslandCampina feliciteert Berndt met deze Award.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top