dinsdag, maart 9, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FrieslandCampina: Brand in Gerkesklooster onder controle
FrieslandCampina: Brand in Gerkesklooster onder controle

FrieslandCampina: Brand in Gerkesklooster onder controle

  • Nederland
  • Als gevolg van de brand op 29 juli 2014 bij FrieslandCampina Cheese in Gerkesklooster is het kaaspakhuis volledig verloren gegaan. De brandweer gaf om 01.45 uur het sein brandmeester. De hele nacht is er nog door de brandweer nageblust en dat zal vandaag ook het geval zijn. Het lijkt erop dat de kaasmakerij en andere onderdelen van het complex door de grote inzet van de brandweer uit de hele regio behouden is gebleven.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2014-07-30-brand-in-gerkesklooster-onder-controle.aspx

Vandaag gaan inspectieteams de situatie in de verschillende afdelingen opnemen. Aan de hand daarvan zal besloten worden welke onderdelen van de productielocatie op welke termijn weer in gebruik genomen kunnen gaan worden.

De medewerkers zullen vandaag op de locatie worden opgevangen en zoveel mogelijk worden ingezet bij controle van apparatuur, eerste schoonmaak en herstelwerkzaamheden.

De melk van de boeren die nu niet op de locatie in Gerkesklooster kan worden verwerkt, wordt verdeeld over andere FrieslandCampina productielocaties.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top