vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FrieslandCampina in toonaangevend Indonesisch tv-programma
FrieslandCampina in toonaangevend Indonesisch tv-programma

FrieslandCampina in toonaangevend Indonesisch tv-programma

  • Internationale
  • Face2Face, een toonaangevend tv-programma in Indonesië, heeft vorige week een interview uitgezonden met Premier Rutte. Dit naar aanleiding van het bezoek dat hij afgelopen november samen met een omvangrijke Nederlandse handelsdelegatie bracht aan Indonesië.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2014-02-03-frieslandcampina-in-toonaangevend-indonesich-tv-programma.aspx

FrieslandCampina ondertekende bij die gelegenheid een samenwerking voor het Dairy Development Village. Het productieteam kwam speciaal naar Nederland om in die uitzending de kijkers kennis te laten maken met enkele deelnemende bedrijven, waaronder FrieslandCampina.

Sybren Attema, verantwoordelijk voor het Dairy Development Programma in Azië, geeft uitleg over onze rol en bijdrage aan het project in Indonesië. Naast de productielocatie in Leeuwarden werd ook lid-melkveehouder Gerben Smeenk bezocht omdat hij onlangs op Java was om de Indonesische melkveehouders te helpen hun kennis en kunde over melkveehouderij en melkwinning te verbeteren.

De uitzending is te zien op Youtube.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top