vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / FrieslandCampina neemt zuivelbedrijf in Ivoorkust over
FrieslandCampina neemt zuivelbedrijf in Ivoorkust over

FrieslandCampina neemt zuivelbedrijf in Ivoorkust over

  • Anderen
  • Koninklijke FrieslandCampina en Olam International Limited hebben overeenstemming bereikt over de overname van de zuiveltak van Olam en de zuivelproductiefabriek van deze onderneming in Ivoorkust. De overname betekent een uitbreiding van de activiteiten van FrieslandCampina in dit Westafrikaanse land, waar het al actief is met het A-merk Bonnet Rouge. De productportefeuille omvat gezoete gecondenseerde melk en geëvaporeerde melk.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/press-releases/2014-09-01-frieslandcampina-neemt-zuivelbedrijf-in-ivoorkust-over.aspx

De zuivelfabriek staat in Abidjan, het belangrijkste economische centrum van Ivoorkust. Hier wordt verse lokale melk en melkpoeder verwerkt tot gezoete, gecondenseerde melk en geëvaporeerde melk, die in Ivoorkust verkocht worden onder de merknaam ‘Pearl’. De fabriek heeft ongeveer 80 werknemers in dienst.

Cees ‘t Hart, CEO van Koninklijke FrieslandCampina N.V.: “Wij zijn verheugd met deze overname in Ivoorkust. Hiermee kunnen we onze positie in West-Afrika verder uitbouwen.”

Proces

Beide partijen verwachten de transactie de komende maanden af te kunnen ronden. De zuivelactiviteiten en de fabriek gaan deel uitmaken van het bedrijfsonderdeel FrieslandCampina Europe, Middle East & Africa.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top