vrijdag, februari 21, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FrieslandCampina ondertekent Jongerenakkoord
FrieslandCampina ondertekent Jongerenakkoord

FrieslandCampina ondertekent Jongerenakkoord

  • Nederland
  • FrieslandCampina zet zich in tegen jeugdwerkloosheid door meer jongeren aan te nemen en stageplaatsen te bieden. Op donderdag 18 september is het Jongerenakkoord ondertekend door Jeroen Elfers, director Human Resources Netherlands van FrieslandCampina, minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Mirjam Sterk, ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid, tijdens de start van de WerkWeek van SterkTeam.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2014-09-18-frieslandcampina-ondertekent-jongerenakkoord.aspx

In het akkoord staat dat FrieslandCampina in 2014 en 2015 minimaal 40 jongeren aanneemt voor trainee- en starttrajecten. Daarnaast stelt FrieslandCampina 150 stageplaatsen beschikbaar, variërend van drie tot zes maanden. Voorlichting en begeleiding maken ook deel uit van het akkoord. Ook 25 andere bedrijven ondertekenden het akkoord.

SterkTeam

Mirjam Sterk zet zich met SterkTeam in voor een betere toekomst voor jongeren door het onderwerp jeugdwerkloosheid op de kaart te zetten en overheid, politiek, onderwijs en bedrijfsleven aan te sporen de jeugdwerkloosheid aan te pakken. SterkTeam maakt afspraken met organisaties over samenwerking en landelijke initiatieven, zoals netwerkdagen. De WerkWeek vinden allerlei initiatieven plaats om bedrijven en jongeren met elkaar in contact te brengen.

Jet-Net

Vorige week tekende Jeroen Elfers ook een overeenkomst met Jet-Net, het Jongeren en Technologie Netwerk Nederland, om samen met een scholengemeenschap jongeren te enthousiasmeren voor technologie. Jet-Net wordt ook gesteund door SterkTeam.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top