woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FrieslandCampina ontvangt Koning Willem I Prijs 2014
FrieslandCampina ontvangt Koning Willem I Prijs 2014

FrieslandCampina ontvangt Koning Willem I Prijs 2014

  • Nederland
  • Op dinsdagavond 13 mei 2014 ontving Cees ’t Hart, CEO Koninklijke FrieslandCampina N.V., uit handen van Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima de prestigieuze Koning Willem I Prijs. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens een gala op het hoofdkantoor van De Nederlandsche Bank in Amsterdam.
  • FrieslandCampina
  • www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2014-05-14-frieslandcampina-ontvangt-koning-willem-i-prijs-2014.aspx

Cees ’t Hart: “Dat ik namens FrieslandCampina, het bestuur, de leden en de werknemers, deze prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen, vervult mij met trots. De Willem I Prijs is een blijk van maatschappelijke waardering voor de bijdrage die wij als onderneming leveren aan de Nederlandse economie.”

Koning Willem I Prijs

De Koning Willem I Prijs is de ondernemingsprijs van Nederland en wordt sinds 1958 iedere twee jaar uitgereikt. De prijs is een erkenning en beloning voor goed ondernemerschap, durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top