vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FrieslandCampina: Overeenstemming sociaal plan
FrieslandCampina: Overeenstemming sociaal plan

FrieslandCampina: Overeenstemming sociaal plan

  • Nederland
  • Op 24 juni is er opnieuw een gesprek geweest tussen FrieslandCampina en de vakorganisaties over aanpassingen aan het Sociaal Plan. Afgesproken is vast te houden aan het huidige Sociaal Plan.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2015-07-10-overeenstemming-sociaal-plan.aspx

Aanvullende afspraken

Er zijn aanvullende afspraken gemaakt voor medewerkers die onder het Sociaal Plan vallen en die niet intern herplaatst kunnen worden. Om de mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor deze medewerkers te vergroten worden transfercentra opgericht. In een transfercentrum werkt FrieslandCampina samen met bedrijven uit de regio en met lokale overheden.

Eenvoudiger

Daarnaast is afgesproken dat de tekst van het Sociaal Plan op een aantal punten wordt aangepast zodat het aansluit op huidige regelgeving en makkelijker leesbaar is. Deze afspraken zullen de komende maanden nader worden uitgewerkt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top