vrijdag, mei 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / FrieslandCampina versterkt positie op Italiaanse kaas- en botermarkt
FrieslandCampina versterkt positie op Italiaanse kaas- en botermarkt

FrieslandCampina versterkt positie op Italiaanse kaas- en botermarkt

  • Anderen
  • Koninklijke FrieslandCampina heeft een overeenkomst ondertekend voor de overname van de activiteiten van DEK Srl en de verkrijging van een belang van 80 procent in Orange Srl. Met deze transactie wordt de positie van FrieslandCampina op de Italiaanse kaas- en botermarkt versterkt en het marktaandeel verder uitgebreid. Italië is een van de grootste markten binnen de EU voor (half)harde kazen.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/press-releases/2014-10-02-frieslandcampina-reinforces-position-in-italian-cheese-and-butter-market.aspx

DEK Srl was reeds geruime tijd de vaste distributeur van FrieslandCampina in Italië voor de verkoop van kaas en boter aan winkels, horeca en groothandel. Orange Srl levert een breed assortiment kazen en kaasproducten aan (delicatessen-)winkels in Italië.

Orange Srl blijft onder de eigen merknaam actief op de Italiaanse markt. De activiteiten van DEK Srl worden ondergebracht in een nieuwe onderneming van FrieslandCampina.

Met deze transactie verkrijgt FrieslandCampina een sterk verkoop- en distributienetwerk in Italië.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top