zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / FrieslandCampina verwelkomt Olam in Ivoorkust
FrieslandCampina verwelkomt Olam in Ivoorkust

FrieslandCampina verwelkomt Olam in Ivoorkust

  • Anderen
  • Op de productielocatie van FrieslandCampina in Abidjan (Ivoorkust) heeft dinsdag 21 oktober 2014 de officiële ceremonie plaatsgevonden om alle ongeveer 80 werknemers te verwelkomen bij FrieslandCampina.
  • FrieslandCampina
  • http://www.frieslandcampina.com
  • mail@frieslandcampina.com
  • http://www.frieslandcampina.com/nederlands/news-and-press/news/corporate-news/2014-10-22-frieslandcampina-welcomes-olam-in-cote-d-ivoire.aspx

De productiefaciliteit ligt in Abidjan, het economisch centrum van Ivoorkust. Op deze productielocatie worden van lokale verse melk en melkpoeder, gezoete, gecondenseerde melk en geëvaporeerde melkproducten gemaakt, die onder de merknaam “Pearl” worden verkocht op de lokale markt. FrieslandCampina is in West-Afrika op de markt met zuivelproducten onder het merk ‘Bonnet Rouge’.

FrieslandCampina CPEMEA

De zuivelbusiness en productielocatie van voorheen Olan Internationalen productielocatie zijn nu officieel onderdeel van de business group FrieslandCampina Europa, Midden-Oosten & Afrika business (CPEMEA) met als doel om de positie van FrieslandCampina in het West-Afrika te versterken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top