vrijdag, mei 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Frissebips en Mijs Tegels & Sanitair gaan samenwerking aan op het gebied van douchewc’s.
Frissebips en Mijs Tegels & Sanitair gaan samenwerking aan op het gebied van douchewc’s.

Frissebips en Mijs Tegels & Sanitair gaan samenwerking aan op het gebied van douchewc’s.

  • Nederland
  • Frissebips.nl en Mijs Tegel & Sanitair te Zwaag gaan per 13 oktober 2015 een intensieve samenwerking aan op het gebied van Japanse douchewc's van de merken Maro D'Italia & Coway en versterken hiermee elkaars krachten.
  • slide-1-556069105818459560730320439153n1
  • Frissebips.nl
  • www.frissebips.nl
  • info@frissebips.nl
  • Persbericht – Amsterdam, 14 oktober 2015________________________________________________________________________________ Noot voor de redactie: Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Frissebips, Roy Hakker, Email: info@frissebips.nl of tel. +31 (0)6-55132763.
  • Persbericht Frissebips en Mijs Tegels & Sanitair in douchewc's

Frissebips en Mijs Tegels & Sanitair gaan samenwerking aan op het gebied van douchewc’s.

Frissebips.nl en Mijs Tegel & Sanitair te Zwaag gaan per 13 oktober 2015 een intensieve samenwerking aan op het gebied van Japanse douchewc’s van de merken Maro D’Italia & Coway en versterken hiermee elkaars krachten. Door deze samenwerking wordt de Noord-Hollandse consument, die op zoek is naar een betere hygiene, nog beter bediend. Mijs heeft in haar damestoilet een Maro D’Italia DI600 douche-wc geïnstalleerd zodat de klant zelf de hygiëne en het comfort van een spa-toilet kan ervaren. In de showroom in Zwaag (vlakbij Hoorn) zijn naast een aantal elektrische douche-wc’s ook stroomloze bidet-brillen te zien, zoals de Maro FB104.

Assortiment douchewc’s

De strategie die Frissebips zo succesvol maakt, kenmerkt zich door een breed assortiment, betaalbare bidetdouches, uitermate klantgericht denken en een uitgebreide service bij de verkoop en installatie van de douche wc’s. “De formule van Frissebips.nl sluit naadloos aan op de merk- en kernwaarden van Mijs Tegels en Sanitair. Samen kunnen we de sterk groeiende markt voor douchewc’s perfect bedienen”, aldus eigenaren Hans en Gina Mijs.

Mijs Tegels & Sanitair, de local hero

MIJS Tegels & Sanitair is opgericht op 1 december 1988. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in tegelwerken en sanitair. Sinds 2006 zijn wij gevestigd aan De Marowijne 25 te Zwaag. Hier presenteren wij een prachtige ruime showroom waar wij u graag helpen met het maken van de juiste keuze en kunnen we tevens de installatie van de douchewc’s verzorgen.

Over Frissebips.nl

Op Frissebips.nl vindt u meer informatie over douchewc’s, handknijpdouches en het kopen van een bidetdouche. Nu de Nederlandse badkamercultuur sterk verandert en er een nieuwe standaard is voor douche wc’s, informeert Frissebips.nl u graag over de uitgebreide mogelijkheden over het kopen van een betaalbare douchetoilet.

Over frissebips

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top