donderdag, augustus 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Frozen yoghurt en fruitwater vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA
Frozen yoghurt en fruitwater vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA

Frozen yoghurt en fruitwater vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA

  • Nederland
  • Vanaf vandaag kunnen bezoekers van alle IKEA Restaurants en Bistro’s in Nederland genieten van frozen yoghurt en fruitwater.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/fruitwater_frozen_yoghurt

Eerder kondigde IKEA al aan de frisdrank te vervangen door fruitwater dat 50 procent minder suiker bevat en waar bovendien uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen in voorkomen. Naast het bestaande softijs lanceert IKEA nu ook de gezondere frozen yoghurt, dat bovendien in Nederland ontwikkeld is.

De frozen yoghurt bevat minder calorieën en is net als het softijs verkrijgbaar in de IKEA Bistro’s. Klanten kunnen de frozen yoghurt zelf voorzien van diverse toppings, zoals siroop, muesli of chococrunch. Het fruitwater is verkrijgbaar in de zelfbedieningsdranktorens in de smaken framboos, peer, appel, limoen, vlierbloesem en vossenbes.

Verantwoorde, gezonde keuze

IKEA besteedt veel aandacht aan gezond, gevarieerd en duurzaam geproduceerd eten en drinken. Eerder deze week kondigde het woonwarenhuis aan uitsluitend MSC- en ASC-gecertificeerde vis en visproducten te serveren. “We vinden het belangrijk om op een verantwoorde manier met mens en dier om te gaan. Daarom kiezen we niet alleen voor meer gevarieerde producten, maar is het ook belangrijk dat eten en drinken op een duurzame manier geproduceerd wordt, met een lage impact op het milieu. Tevens willen we de klant hiermee een gezondere variant van bestaande klassiekers bieden”, aldus Maarten Martens, Country Food Specialist IKEA Nederland.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top