vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / FunSellers Academy™ slaat brug tussen bank en bedrijf
FunSellers Academy™ slaat brug tussen bank en bedrijf

FunSellers Academy™ slaat brug tussen bank en bedrijf

  • Nederland
  • Financiers houden de hand op de knip. Bedrijven hebben de crisisperiode met moeite doorstaan en worstelen, door beperkte liquiditeit, om boven water te blijven. Goede mensen zijn hierdoor ontslagen en zitten noodgedwongen op de bank. Hoe trek je de arbeidsmarkt weer vlot tegen de stroom in op een dusdanige manier dat de kosten niet voor de baten uit hoeven te gaan en met een nauwlettend oog voor mens en maatschappij tegelijkertijd? Met deze vraag van gewicht als basis werd deze maand (augustus 2014) FunSellers Academy™ officieel gelanceerd.
  • FunSellers Academy
  • http://www.funsellers.nl
  • info@funsellers.nl

In nauwe samenwerking met ECABO, UWV, Leerwerkadvies West-Brabant en Florijn College (ROC) besloten Paul Liebregts en Paul Nipius, beiden ondernemer, dit jaar de handen ineen te slaan. Hieruit werd het project FunSellers Academy™ geboren.

Door de kracht van samenwerking tussen genoemde partijen is een op- en begeleidingsproject ontstaan. Aan mensen in een uitkering wordt een unieke mogelijkheid geboden om zich, met behoud van uitkering en verrijking van CV, in vier maanden om te scholen tot medewerker verkoop binnendienst. Deze vier maanden bestaan uit een gecertificeerde opleiding en praktijkstage ineen.

Tegelijkertijd wordt bedrijven in de zakelijke dienstverlening de ultieme kans geboden om tegen zeer aantrekkelijke condities hun maatschappelijke verantwoordelijkheid aan de wereld te laten zien en tegelijkertijd te werken aan groei tegelijkertijd. Bedrijfsgroei. Economische groei. Door het bieden van een stageplaats.

Voor het jaar 2014 wordt momenteel in hoog tempo gezocht naar twintig kandidaten. Mensen van zowel jongere als oudere leeftijd en met commerciële ambitie mogen zich melden bij hun Leerwerkadviseur. Aanmelden kan nog tot 10 september!

Geïnteresseerde stagebedrijven met behoefte aan extra rendement tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en met oog voor mens en maatschappij worden verzocht zich per direct te melden via www.funsellers.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top