zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Fusie PwC en Booz & Company goedgekeurd door Booz-partners
Fusie PwC en Booz & Company goedgekeurd door Booz-partners

Fusie PwC en Booz & Company goedgekeurd door Booz-partners

  • Internationale
  • De partners van Booz & Company hebben ingestemd met de voorgenomen fusie tussen PwC en Booz & Company. Op 30 oktober 2013 is een overeenstemming ondertekend waarin de wens werd uitgesproken om Booz & Company op te nemen in het internationale netwerk van PwC.
  • PricewaterhouseCoopers
  • http://www.pwc.nl
  • info@nl.pwc.com
  • http://www.pwc.nl/nl/persbericht/fusie-pwc-en-booz-and-company-goedgekeurd-door-booz-partners.jhtml

Na de goedkeuring kunnen de volgende noodzakelijke stappen worden gezet om de transactie af te ronden, zoals het – waar nodig – verkrijgen van goedkeuring van mededinging autoriteiten. Naar verwachting wordt de transactie in maart 2014 afgerond.

PwC-topman Dennis Nally is verheugd over instemming. “We kijken ernaar uit om Booz & Company in ons internationale netwerk te verwelkomen. De combinatie tussen PwC en Booz & Company geeft ons de mogelijkheid meer uitgebreide dienstverlening aan onze klanten te bieden. We houden een scherpe focus op kwaliteit en integriteit voor onze stakeholders.”

PwC-partners hoefden niet te stemmen inzake de voorgenomen fusie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Een Commentaar

  1. Door de overname wordt PwC de derde speler in het Strategy & Operations segment van de consultancybranche. Voor meer informatie ook: http://goo.gl/DXf2tg

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top