donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Garnalenvissers luiden de noodklok op het Binnenhof
Garnalenvissers luiden de noodklok op het Binnenhof

Garnalenvissers luiden de noodklok op het Binnenhof

  • Nederland
  • Garnalenvisser voelen zich een speelbal van de Haagse bureaucraten en vrezen een koude sanering van hun sector. Donderdag 19 september luiden zij op het Binnenhof de noodklok en bieden zij een petitie aan, aan de Tweede Kamercommissie van EZ.
  • 2705_garnalenactie_4
  • Het Vergunningenhuis bv
  • coevering@hetvergunningenhuis.nl

De overheid stelt regelgeving op voor de Natura2000 gebieden langs de Noordzeekust en de Waddenzee. De garnalenvissers voelen zich een speelbal van alle afspraken in Den Haag. Zoals één van hen het noemde “een spel van bureaucraten, waarvan geen één een boterham minder zal eten als de garnalenvloot stil komt te liggen”.

De verontwaardiging en het gevoel van onmacht is afgelopen week uitgegroeid tot een breed gedragen verzet tegen de huidige ontwikkelingen. Voor a.s. donderdag 19 september is een ludieke demonstratie bij het Binnenhof in Den Haag voorzien. Om 13.30 uur zal een groep garnalenvissers de noodklokken luiden en een petitie overhandigen aan de Tweede Kamercommissie van Economische Zaken.

Over Coevering

eigenaar van Het Vergunningenhuis.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top