donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gastenboek
Gastenboek

Gastenboek

  • Nederland
  • Je bruiloft, de mooiste dag van je leven, een dag om nooit te vergeten! Maar weet jij aan het einde van de dag wie jullie allemaal een handje hebben gegeven? En wat zij tegen jullie gezegd hebben? Laat het niet alleen bij mooie herinneringen blijven, maar ga voor een en mooi tastbaar aandenken. Laat jullie gasten hun wens voor jullie opschrijven in een gastenboek. Met een gastenboek op jullie bruiloft kunnen jullie na afloop alle mooie wensen zo vaak nalezen als jullie willen. Zo wordt de mooiste dag van jullie leven niet alleen een fotoboek vol mooie herinneringen, maar een tastbaar aandenken door middel van een gastenboek.
  • 11-2310_pastel_perfection_gastenboek
  • Weddingdeco.nl
  • https://www.weddingdeco.nl/gastenboek-bruiloft
  • gerardkempers@outlook.com

Gastenboek bruiloft

Wanneer je bruiloft voor bij is, is het leuk als je weet wie er is geweest en wat ze je toewensen. Dan is een gastenboek heel handig. Maar als je het woord gastenboek hoort denk je waarschijnlijk gelijk aan zo’n saai, standaard gastenboek. Dat hoeft niet, wij van Weddingdeco hebben veel verschillende hippe gasten boeken. Ga bijvoorbeeld voor het vintage gastenboek, Chic & Shabby, vintage romance gastenboek of ga voor een andere. Op onze site vind je het complete assortiment. Je kunt ook voor een Fingerprint gastenboek kiezen, dit is een erg hip gastenboek. Je kunt ook iets heel iets anders gaan zoals beschrijfbare stenen of een wensboom. Dat is een leuk alternatief op een gastenboek.

Op weddingdeco.nl vind je naast de standaard decoratie ook de meest hippe decoratie van deze tijd. Je kunt een bruiloft kiezen met één thema, maar je kunt ook meerdere hippe stijlen combineren voor jouw perfecte bruiloft.

Over gerard

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top