vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / GasTerra werkt mee aan energy delta gas research (EDGaR)
GasTerra werkt mee aan energy delta gas research (EDGaR)

GasTerra werkt mee aan energy delta gas research (EDGaR)

  • Nederland
  • EDGaR is een nationaal initiatief dat de in Nederland aanwezige kennis op gasgebied wil bundelen waardoor op voortvarende en efficiënte wijze opties voor een duurzame energievoorziening kunnen worden verkend. In dat kader wordt vooral onderzoek verricht naar de inzetmogelijkheden van (aard)gas en duurzame energiesystemen.
  • GasTerra
  • gasterra.nl
  • press@gasterra.nl
  • http://www.gasterra.nl/nieuws/gasterra-werkt-mee-aan-energy-delta-gas-research-edgar

Achterliggende gedachte daarbij is om het wetenschappelijke kennisniveau hierover te verhogen en innovatieve technologieën te ontwikkelen.

Een en ander moet ertoe bijdragen dat Nederland, vanuit zijn huidige positie in de gasmarkt, optimaal richting kan geven aan de invulling van een zo duurzaam mogelijke energievoorziening. Met deze aanpak kan de economische ontwikkeling en groei zoveel mogelijk op duurzame wijze plaatsvinden. Daarnaast wil EDGaR met zijn inspanningen een goede positie van de Nederlandse gasindustrie buiten de landsgrenzen bewerkstelligen.

Over Content Editor S .

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top