maandag, september 21, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gazelle schenkt fietsen aan Nationaal Fonds Kinderhulp
Gazelle schenkt fietsen aan Nationaal Fonds Kinderhulp

Gazelle schenkt fietsen aan Nationaal Fonds Kinderhulp

  • Nederland
  • In samenwerking met het Nationaal Fonds Kinderhulp stelt Koninklijke Gazelle tien schoolfietsen ter beschikking aan Bureau Jeugdzorg Gelderland.
  • Gazelle
  • http://www.gazelle.nl
  • info@gazelle.nl

De fietsen worden in de regio verloot onder kinderen van gemiddeld 12 jaar die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken of waarbij de financiële draagkracht in het gezin niet groot is. Deze kinderen worden zo in staat gesteld om toch op de fiets naar school te kunnen. “Gazelle staat voor lekker fietsen. De wind door je haren voelen en lekker je hoofd leegmaken na een lange schooldag, dat gevoel zou toch iedereen moeten kennen?”, aldus Janinka van Bennekom, Communicatiecoördinator bij Gazelle. “We zijn dan ook blij dat wij dit samen met het NFK en Bureau Jeugdzorg Gelderland mogelijk kunnen maken voor deze kinderen.”

De officiële overhandiging vond plaats bij de Gazelle fabriek in Dieren. De schoolfietsen worden aan de winnaars overhandigd via de Gazelle-dealers.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top