dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / GDI: Digitaal en veilig!
GDI: Digitaal en veilig!

GDI: Digitaal en veilig!

  • Nederland
  • Op 28 oktober vindt de kick-off plaats van de campagne Alert Online die erop gericht is meer bewustwording te creëren over cyber security. De kick-off en de bijbehorende perslancering wordt dit jaar gehost door Shell, waar minister Opstelten de aftrap geeft voor de campagne.
  • Ministerie van Veiligheid en Justitie
  • http://www.gdi.nl
  • gdi@gdi.minvenj.nl
  • http://www.gdi.nl/actueel/2013/20131028-lt-digitaal-en-veilig.aspx?cp=94&cs=29810

Tijdens de Alert Online-campagne vinden er tal van activiteiten plaats. Tijdens de 10-daagse campagne organiseren de deelnemende organisaties, waaronder GDI, verschillende activiteiten gericht op de eigen doelgroepen, leveranciers en klanten. De activiteiten variëren van communicatiemomenten en –middelen gericht op bewustwording tot handreikingen om samen slim te investeren in cyber security.

De activiteit “Digitaal en veilig!” van GDI is gericht op de bewoners aan de Turfmarkt 147, ambtenaren van de ministeries van Veiligheid en Justitie en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties met het doel de bewustwording op het gebied van digitale veiligheid te stimuleren. Parallel wordt intern aandacht geschonken aan de campagne Alert Online.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top