zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Gebouwen EU-parlement uit voorzorg ontruimd
Gebouwen EU-parlement uit voorzorg ontruimd

Gebouwen EU-parlement uit voorzorg ontruimd

  • Europa
  • Drie gebouwen van het Europees Parlement in Brussel zijn maandag uit voorzorg korte tijd ontruimd geweest omdat in de buurt een voertuig van een verdachte man stond geparkeerd. Hij is opgepakt.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjr3iwhng3vw/nieuws/gebouwen_eu_parlement_uit_voorzorg?ctx=vhshnf7snxu9&tab=0

Het is een man die een legeruniform droeg en zich verdacht zou hebben gedragen. De politie onderzocht daarop zijn voertuig. De ontmijningsdienst Dovo werd ingeschakeld.

De laatste weken komt het in Brussel en elders in het land vaker voor dat panden worden ontruimd en wegen worden afgesloten wegens een bommelding, een verdacht voertuig of een verdacht pakketje. Het was steeds loos alarm. Het aantal meldingen is veel hoger dan normaal, aldus de politie. Het ging om zeker 35 incidenten.

In België is het terreuralarm enkele weken geleden verhoogd na een politieactie tegen een radicaalislamitische terreurcel. In mei vorig jaar was er een dodelijke aanslag op het Joods Museum in de Belgische hoofdstad.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top