zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Geef je herinneringen een mooie plek met Fotolijst.nl
Geef je herinneringen een mooie plek met Fotolijst.nl

Geef je herinneringen een mooie plek met Fotolijst.nl

  • Nederland
  • Mooie herinneringen moeten niet in de la bewaard worden maar verdienen een mooie plek in je woning. Lijst je foto's in met één van de sierlijke fotolijsten van Fotolijst.nl.
  • Fotolijst.nl
  • https://www.fotolijst.nl
  • fotolijst.nl@gmail.com

Al sinds 1976 is Fotolijst.nl is dé specialist in het leveren van op maat gemaakte fotolijsten. Geef je herinneringen een mooie plek in je woning met een van de fraaie fotolijsten. Hier vind je unieke afmetingen, kleuren, materialen en stijlen. Om een optimale kwaliteit te garanderen worden alle lijsten op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

Collage fotolijsten

Heb je meerdere mooie foto’s van een speciale gebeurtenis zoals een trouwerij? Dan kun je ook kiezen voor een collage fotolijst. Hiermee kun je eenvoudig en mooi meerder foto’s tegelijk inlijsten. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken worden al onze fotolijsten standaard geleverd met een ophangsysteem, achterwand en glas. Na het ontvangen van je collage fotolijst kun je direct aan de slag!

Over Fotolijst.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top