donderdag, juni 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / GeeFirm helpt Moyee Coffee over te stappen op Google for Work
GeeFirm helpt Moyee Coffee over te stappen op Google for Work

GeeFirm helpt Moyee Coffee over te stappen op Google for Work

  • Nederland
  • Moyee Coffee is overgestapt op Google Apps for Work. GeeFirm heeft de nieuwe software geïmplementeerd en de overgang begeleid. GeeFirm is Google for Work Partner, specifiek voor de Professionals Services sector.
  • GeeFirm
  • info@geefirm.com

Moyee Coffee levert in Ethiopische geteelde en gebrande kwaliteitskoffie op basis van het FairChain principe. Dit houdt in dat ook de lokale producenten een eerlijk aandeel krijgen in de opbrengsten. FairChain is een 50/50 onderneming met lokale ondernemers. Zij verwerken, Moyee verkoopt en de waarde wordt netjes gedeeld. Deze eenvoudige verschuiving in de koffieketen beoogt het leven te verbeteren van miljoenen mensen op een radicale en positieve manier. Er komt meer evenwicht in de relatie tussen producenten en consumenten.

 

Guido van Staveren van Dijk, oprichter en CEO van Moyee Coffee: “Wij bouwen een moderne onderneming: online, data-driven, mobiel en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Moyee ziet de wereld als ons werkterrein. Zo zijn we al bezig in onder meer Ierland, Denemarken en Dubai. IT moet dat alles ondersteunen. Moyee had hiervoor alleen een mailserver en kon geen kalenders, agenda’s of bestanden delen met elkaar. Met Google for Work werken we nu volledig in de cloud. Dat heeft onze bewegingsvrijheid en onze handelingssnelheid sterk verhoogd.”

 

Moyee en GeeFirm hebben een klik. “Moyee Coffee levert superieure koffie vanuit het sociale Fair Chain principe. Wij verwelkomen hen met plezier als nieuwe klant. Bij GeeFirm voelen wij ons immers verwant met gepassioneerde ondernemers met een aansprekende missie en aanbod,” dat zegt Jeroen Hovinga, Sales & Marketing Director van GeeFirm. Om de samenwerking te vieren, kunnen relaties op kosten van GeeFirm kennismaken met Moyee’s mooie en eerlijke product.

 

GeeFirm

GeeFirm is de preferente Google for Work Partner, specifiek voor de Professionals Services markt. Het bedrijf adviseert Professional Services organisaties over de mogelijkheden van het Google Ecosysteem en zorgt voor het op maat samenstellen en implementeren van Google Apps for Work en andere oplossingen uit het Google Ecosystem. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bedient GeeFirm Professional Services bedrijven in binnen- en buitenland. Klanten zijn onder meer Tribal, Unlimited Productions en BrandCast Company. GeeFirm heeft 14 medewerkers.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top