zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Geen afvaardiging regering naar Sotsji
Geen afvaardiging regering naar Sotsji

Geen afvaardiging regering naar Sotsji

  • Nederland
  • Het kabinet heeft de situatie in de Oekraïne besproken. Naar aanleiding daarvan heeft het kabinet de conclusie getrokken om onder de huidige omstandigheden geen regeringsafvaardiging te sturen naar de Paralympische Spelen in Sotsji. Dit betekent dat zowel Prinses Margriet als mr. Pieter van Vollenhoven als minister Schippers (Sport) niet naar Sotsji zullen afreizen.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/03/04/geen-afvaardiging-regering-naar-sotsji.html

Prinses Margriet was uitgenodigd in haar hoedanigheid van erelid van de board van het International Paralympic Committee (IPC). De sporters blijven zolang hun veiligheid is gegarandeerd. Ook in deze situatie geldt dat we de internationale ontwikkelingen nauwlettend zullen blijven volgen. “De Paralympische sporters gaan mij zeer aan het hart. Zij hebben jarenlang keihard getraind om daar successen te behalen. Ik zal vanuit Nederland er alles aan doen om onze support aan hen mee te geven.” aldus minister Schippers.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top