woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Geen onaangename financiële verrassingen dankzij de Woonlasten Calculator!
Geen onaangename financiële verrassingen dankzij de Woonlasten Calculator!

Geen onaangename financiële verrassingen dankzij de Woonlasten Calculator!

  • Nederland
  • Vanaf heden is de website www.woonlasten-berekenen.nl live gegaan waar huizenzoekers de woonlasten voor hun potentiële nieuwe huis kunnen berekenen. Tot op heden was het niet mogelijk om dit eenvoudig en nauwkeurig te berekenen maar vanaf nu wel met de Woonlasten Calculator.
  • Hoofdmenu
  • Woonlasten-berekenen.nl
  • www.woonlasten-berekenen.nl
  • rhritsma@omegaz.nl
  • BrochureWoonlastencalculator

De woonlasten kunnen al snel met honderden euro’s per maand stijgen bij een verhuizing. Het hypotheekbedrag of de huur is goed te achterhalen maar hoe zit het met de overige lasten zoals gemeentelijke heffingen, het energieverbruik en de verzekeringen? De WoonlastenCalculator is de eerste calculator in de markt met een gedetailleerd rekenmodel waarmee nauwkeurig de huidige woonlasten met de nieuwe kunnen worden vergeleken. Dit voorkomt vervelende financiële verrassingen.

Ook voor andere doelgroepen interessant

Ook voor diegene die gaan samenwonen of gezinsuitbreiding krijgen is de WoonlastenCalculator interessant om de impact op hun woonlasten te bepalen. Een wijziging in de omvang van het huishouden betekent automatisch een stijging in de heffingen en/of het energie- en waterverbruik. En zelfs voor de mensen die gewoon eens hun huidige woonlasten willen controleren is de WoonlastenCalculator interessant.

Over Woonlasten-berekenen.nl

De website woonlasten-berekenen.nl is opgericht door het strategie adviesbureau Omega-Z Revenue Generators eigendom van Ronald-Henk Ritsma. Het bureau werkt voor grote namen als Achmea, de Erasmus universiteit, KLM en Schiphol. En vanaf nu ook voor consumenten. Ritsma is een enthousiaste ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in de E-commerce. Hij heeft al een boek uitgegeven en geeft regelmatig lezingen o.a. via de Speakersacademy. Zijn doel is om het leven van mensen en bedrijven middels praktische en innovatieve oplossingen te vergemakkelijken en te verrijken.

Website: www.woonlasten-berekenen.nl
Direct naar de woonlastencalculator: www.woonlasten-berekenen.nl/woonlastencalculator

Over rhritsma

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top